2012/04/02

♠ Ehkä oon sekasin kun kaikki on hyvin.

Näkökulma ft. MGI - Kaikki hyvin

Tänään on ollu yllättävän pirtee aamu. Heräsin seittemältä keittämään kahvit ja sulattamaan pakastekakkua, koska mun äitillä on tänään synttärit! :-D Mentiin sit mun veljen kanssa aamulla herättää se ja se kyl tykkäs ku oltii muistettu ja jopa herätty pari tuntii aikasemmin c: musta on ihan loistavaa, et miten osaan olla nykyään hyvissä väleissä perheenkin kanssa, mikä ennen oli niiin kovin vaikeeta.


Äsken sit kans leivoin sille tollasia! Noi on siis lehtitaikinasta tehtyjä Pain au chocolat -nimisii leivonnaisii, joissa on sisällä suklaata c: toi ulkonäkö nyt vaa vähä meni miten meni... mut noooo, kai ne ihan hyviä on joka tapauksessa! :-D

Lisäks, arvatkaas mitä! Kävin suunnilleen 1½ kuukautta sitten ottamassa helix-lävistyksen eli sen rustossa olevan, ja mulla on ollu pitkään ongelmia sen alotuskorun irtisaamisessa :-D Joskus sunnuntaiyön hämärinä tunteina kuitenki kyllästyin tappelemaan sen korun kanssa ja päätin vihdoin päästä siitä jotenkin eroon. Hetken taistelun jälkeen mä teippasin sen korun takaosan kiinni mun korvaan, jollon pääsin vihdoin pyörittää sitä palloa ja se koru lähti irti. En ois uskonu et yhden korun poisottaminen voi olla noin kamalan vaikeeta! :-D

ihanasti näkyy noi verisuonet...
tollane siinä nyt sit on nykyää! c: oijoijoi, tykkään ihan kamalasti. Pitäis tässä lähiaikoina keksii joku hyvä nettikauppa josta vois tilailla noita palloja kunnon kasan kotiin suhteellisen halvalla! :-D Ja tosiaan, niinku edellisessä postauksessa jo mainitsin, kävin siis lauantaina shoppailemassa. Mukaan tarttu tässä alemmassa kuvassa esiintyvien laukun ja vihree-valkoraitasen topin lisäks myös ihana koru tohon rustoon! (joka sekin kyllä näkyy tossa kuvassa)

Iha hullun kivaa saada pitkäst aikaa jotain uutta c: Lisäks noi kaikki oli ihan älyttömän halpoja! Tää H&M:n ketju-rustokoruki on älyttömän kiva, pitää vaan oottaa hetki et uskallan repii tän nykyisen hevosenkengän rustosta irti ja kokeilla tota.

ps. Tänään on satanu koko päivän kauheesti lunta ja tuolla on taas tollane kamalan paksu lumikerros. Miks toi talvi on tullu taas takas? Hitto soikoon.

2 kommenttia:

 1. Crazy-Factorysta saat halvalla noita palloja ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos!! :D
   ps. oho, ootpas sä jaksanu selailla pitkälle!

   Poista