2012/05/19

♣ Let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun

Holaaa!
Heräsin tänään kymmenen aikoihin siihen, että ulkona paisto aurinko kirkkaasti ja taivas oli muuten aivan sininen. Oonpa siis ollu heti kymmenestä lähtien niin loistavalla fiiliksellä, ettei mitään rajaa. Tänään aionkin mennä vähän juhlistamaan lauantaita, siispä toivottavasti tää sää pysyy näin loistavana koko päivän :)


Kävin kans keskiviikkona yksissä valmistujaisissa. Oli ihana päästä pitkästä aikaa laittautumaan ja käyttämään korkkareita (vaikka jalat olikin illalla sitten niin kuolleet, ettei vähään aikaan mitään korkkareita pystykään pitämään). Kävin keskustassa pari kertaa ettimässä mekkoa sinne juhliin, mutta kun mistään ei löytynyt mitään kivaa, päädyin sitten yhdistämään vähän aikaa ostamani H&M:n vetoketjuhameen ja ikivanhan vihreän onlyn tuubitopin, mikä meni nipinnapin edes päälle. Näitä korkkareita sain käyttää ekan kerran elämässäni ja rakastuin niihin aivan totaalisesti. Ne ostin viime kesänä espanjasta ja maksoi vaan 15 euroa!


Mutta taidan nyt lähteä vihdoin vähän laittautumaan (oon tähän asti ollut koko päivän pelkkä Kallen huppari päällä :D) ja sitten ulos nauttimaan tosta lämmöstä ja varmasti parhaasta seurasta! ;) Pitäkäähän kiva lauantai!

9 kommenttia:

 1. iiik onks ihQu heru -.-.-.- bitch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööööö? vissiii? :D mt hei kivat kuvat ja oot niin nätti ja tää blogi on oikeet vaa niin ihana! :p

   Poista
  2. anonyymi; ahahahaa :D:D kiitoksia mielipiteestä. Ite en nää kyllä yhdessäkään kuvassa mitään mahtavaa tahallista herua, sillä mun on oikeesti aika vaikee näyttää laudalta tuubitoppi päällä. kiitos kommentista anyway!! ;-) piristi päivää kummasti.
   ja nelli; kiitos!! c: ihana kommentti, aww.♥

   Poista
 2. kiva mekko me like! ;)
  by:kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :-) ite tykkäsin kamalasti kans :-)

   Poista
 3. oot tosi nätti! :) tykkään muutenki blogistas, jään lukijaks :-)

  http://this--ismy--life.blogspot.com/
  liity toki sieki lukijaks jos tykkäilet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos paljon!! :-) käyn tsekkailee ton sun blogin nyt kans!

   Poista
 4. Mukavan oloinen blogi, taisit just saada uuden lukijan! :)

  VastaaPoista