2012/05/22

♣ You are creating all the bubbles at night


Pienien alun hankaluuksien jälkeen mun viikonlopusta tuli loppujen lopuksi ihan loistava. En oo pitkään aikaan viettäny niin kivoja iltoja kuin esim. lauantaina c: syvällisyyksien jutteleminen, viiteen asti valvominen, aamuseittemältä siivoomaan herääminen ja freestyle on jotain parhautta, haha. Kävin kans heittämässä talviturkin (toisinsanoen hyppäsin vaatteet päällä järveen ja ansaitsin sitäkautta rastin 2012 bucket listille, kröhöm), sekä voitin mun korkeen paikan kammon kiipeemällä tikkaita pitkin yhen rakennuksen katolle! :-D ai että, oon kamalan ylpee itestäni ;)
Sunnuntaiaamusta olikin sit niin nätti keli, et päätettiin lähtee Miran kanssa rannalle! No, heti sit sinne päästyä alkokin sit satamaan ja lämpö katos ihan yhtäkkiä johonkin :-D lähettiin sit kuitenkin istuskelemaan Sepän aukiolle, ku siellä oli joku skeittaustapahtuma tms., ja siellä onneks tuli lämpimämpi ja oli tosi jees fiilis c:
Tää viikonalku onkin sit kulunu kesäfiilistelyyn, rannalla chillailuun, ilman hupparia/takkia ulkona olemiseen (!!♥), nauramiseen ja kuvailuun. Ihan hassua, että koulua on enää kolme kunnollista päivää + koeviikko jäljellä, ja sitten on pitkään odotettu kesäloma!
Loppuviikko sit kuluukin harmillisesti kokeisiin lukiessa, kirpparivaatteita hinnotellessa ja mun veljen yo-juhliin vaatteita ostamassa. Pitää nyt kuitenkin koittaa jollain tavalla rentoutua ja pitää vähän hauskaakin näitten asioitten välissä aina kun vaan ehtii! c:

3 kommenttia:

 1. Hyvälaatuisii kuvia ja kiva banneri, arvostan:)
  Jep, kiva kun muillakin näyttää olevan samat fiilikset koulun loppumisesta, OLISIPA JO OHITSE!
  Mutta siis joo, ehkei ihan sitä mitä haeskelin (demi hehhe) mutta keep on going!

  www.lifeis100things.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. kiva tää sun blogis :33

  VastaaPoista
 3. Paratiisilintu: kiitos paljon kommentist (-: ja oispa tosiaan ohi jo! onneks nyt viikko enää :-D
  Nelli; aww, kiitoksia taas :-)

  VastaaPoista