2012/06/09

♣ We gonna party like it's the end of the world

Perjantai-illan bucketlistsaldo:
☑ Vie jollekin yllätyskakku
☑ Järjestä bileet
☑ Grillaa hyvässä seurassa
Eilinen oli tähän mennessä kesän ehdottomasti loistavin päivä. Meiän rakas Laurimme nimittäin täytti kuun alussa vuosia ja päätettiin juhlistaa sitä tällasella läheisimpien kavereitten grillausillalla. Mä en voi sanoin kuvata, kuinka hauskaa meillä oli. Illan saldo oli joka tapauksessa noi muutamat rastit mistä mainitsin alussa sekä mun lempparifarkut polvesta auki. Nooo, eihän se haittaa, ihan hienot ne "kulutettuinakin" on ;)
Tän illan myötä on vihdoin aivan loistava ja täydellinen kesäfiilis! Ens viikonloppuna taidankin sit lähteä vähän mökkeilemään maailman ihanimpien tyttöjen kanssa jonnekkin metsän keskelle. En oo koskaan ennen mökkeillyt kesällä, joten ootan tätäkin iiiiiihan intona! ♥
Mutta nyt voisin mennä vähän laittaa itteäni kuntoon (heräsin nimittäin n. tunti sitten...) ja mahdollisesti koittaa ehtiä lähteä tänäänkin johonkin :) Loppujen lopuks pakkohan tää kesäfiilis on hyötykäyttää olemalla ulkona ja nauttimalla kesästä!

6 kommenttia:

  1. Onpa ihanan erilainen blogi! Toi tausta on jotenki tosi hauska ja kuvat niin ihania :---) kiva ilta näyttää olleen teillä! Mukavaa kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo oli ihana ilta! ja kiitti iha hirveesti :)

      Poista