2012/09/27

♣ Hell yeah!


► Tiësto & Showtek - Hell yeah!
► Nevershoutnever - Small town girl

Oon yleensä ihan paniikissa, kun tajuan, että on kuun loppu. Oon sen verran laginen ihminen, että tätäkin kuuta ehti mennä varmaan 20 päivää, ennenkuin kunnolla sisäistin sen faktan, että nythän on syyskuu eikä enää elokuu. Tuntuu suhteellisen kamalalta huomata, että päivät on taas ihan huomaamatta vaan lipunut ohi. Tän kuun lopusta ja lokakuun alusta oon kuitenkin ihan superinnoissani ja oon ihan onnellinen, että päivät on lipunut ohi.
Tää ylempi kuva on viimevuoden RSC:stä. Eli kyllä, RSC live koittaa taas lauantaina! Oon ihan mielettömän innoissani taas päästä katsomaan livenä Timo pieni huijausta, FP:tä, Ruudolfia, Karri koiraa, Stepaa, Area ja Kuningasideaa. Myös Chebaleba on ihan mahtava nähdä ja sitä en ookkaan ennen nähnyt livenä. Joten varautukaa jo nyt, että sunnuntaiaamuna täällä on ihkutuspostaus näistä sisätilafestareista, haha!
Lähen myös tosiaan 7. päivä lokakuuta Ranskan rivieralle Nizzaan viikoks. On sanoinkuvailemattoman ihanaa päästä hetkeks pois tästä kaikesta, mitä on meneillään Jyväskylässä. Kävin tänään lainaamassa noi kolme opaskirjaa alueesta ja näin alkuun kun selasin niitä läpi, taisin jo hieman rakastua. Riviera vaikuttaa ihan loistavalta paikalta, puhumattakaan St. Tropezista, missä myös käydään!
Lokakuu Nizzan reissun lisäks sisältää myös mun synttärit, juhlimista sekä kauan odotetun syysloman. Fiilis on siis taas vaihteeks ihan mahtava, jesjes! Lisäks hei, tarviin nyt teidän mielipiteitä. Mua on tosi pitkään houkutellut tehdä kysymyspostaus - mitä mieltä siis ootte, ryhtyisinkö keräilemään teiltä kysymyksiä ja vastailisin sitten niihin, oli ne kuinka järjettömiä tahansa? Vastaukset saattais jopa tulla videolla, jos oikein rohkeelle päälle sattuisin. Kuulostaako hyvältä vai jätänkö toteuttamatta?

14 kommenttia:

 1. kysymyspostaus videolla vaiin! :) oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täs mä ny koneel istun ja hymyilen kuin idiootti sun kommentin ansiosta. :-D Hahaha vähä ihana kommentti, itse olet ihana!♥

   Poista
 2. aaaa rakastan sun blogia !!! et höpötä turhasta vaan ihan asiasta ja sun ajatuksias tänne kirjotettun on ihana lukea. kirjoittaminenkin näyttää sujuvan mukavasti, osaat kirjottaa asiat niin, että ne tajuaa selvästi ja yksinkertasesti:) oot lukijanaki tottakai! vaikutat mukavalta ja ajattelevaiselta íhmiseltä:)
  ja tee ihmeessä kysymyspostaus ja videolle !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihana! c: Kiitos ihan älyttömän paljon, tällasta palautetta on niiin ihana saada♥ Voisin kyllä pistää lähipäivinä pystyyn sit kysymyspostauksen vaikka tän 90 lukijan kunniaks! c:

   Poista
 3. Ihana blogin nimi! Voi, kun itekki pääsis jonnekkin Ranskaan. Kauhee matkakuume... Hauskaa matkaa sulle muuten! :))

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana blogi!:) Liityin lukijaksi!

  http://foreverandalways-lotta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Ihana tää sun blogi, ulkoasuki tosi söpö :)

  VastaaPoista
 6. ihana tää blogin ulkoasu ja oot nätti !! :-)

  http://marskiii.blogspot.fi/

  VastaaPoista