2012/09/30

♣ "Saanks mä halata sua?"

Eilen 13:00-0:00 välisen ajan kestänyt RSC live oli tänä vuonna paljon huikeempi, kuin viimevuonna. Vaikkakin artistikaarti ei nyt ollut niinkään uutta ja upeaa tai osittain mun mieleen ollenkaan, oli siellä yleisön keskellä silti ihan uskomaton fiilis. Taas vaihteeksi mun jalat on ihan puolikuolleet, kurkku järjettömän kipeä ja tinnitus ei loppunut edes yön aikana. Mutta eipä sillä väliä - voisin ottaa toisen samanlaisen päivän heti tänään.
Eiks keikoissa olekin se ihana puoli, että siellä on pieni mahdottomuus saada laadultaan ja valaistukseltaan hyviä kuvia?
Anyway. Muun muassa Kuningasidea oli taas ihan loistava, ne soitti vikana biisinä tiikerililjan ja alko oikeesti itkettää haha, se on niin ihana biisi! Cheekin aikana meno oli taas ihan hullua, eli vaikken Cheekiä oikeastaan kuuntelekaan, niin päädyinhän mäkin siellä yleisön seassa hyppimään ja fiilistelemään sen uusia ja vanhoja hittejä. Chebaleba oli äärettömän söpö, mun sydän suli sille, TPH oli ihan mieletön niinkuin aina, Fintelligens veti tosi hyvän setin, Uniikki ja MG oli kans aika fiiliksissä vaikka pistikin koko festarit käyntiin vasta yhdeltä päivällä. Ja on sanomattakin selvää, että Ruudolf ja Karri koira oli taas ihan upeita ja meno oli ihan mahtavaa.

Ainoa, mitä voin itseasiassa moittia, oli FP. FP on nyt lopettamassa ja tää oli niiden jäähyväiskeikka, mutta ne esitti ehkä vaan kolme niiden omaa biisiä ja muuten lavalla vaan ravas vierailevia tähtiä esittämässä niiden omia biisejä. Eihän siinä ole mitään järkeä, FP:tä me tultiin kuuntelemaan vielä viimeisen kerran!
Karri koira sit kans käveli vastaan yhdessä vaiheessa ja jäätiin ottamaan sen kanssa kuva. Myös TPH:n bongasin lavan sivusta ja kysyin nimmaria. Molemmat nimmarit otin tollaseen random redbull-mainokseen, jonka löysin laukun pohjalta - nyt siis tulen säilyttämään ikuisesti redbullin jotain lappua. Jesjes!

Mutta ilta siis oli ihan loistava, ens vuodesta tehään vielä parempi joten tulkaa sillon Jyväskylään nauttimaan vuoden viimesistä rapfestareista! Niin, ja toi otsikko... Niin mä kysyin TPH:lta ja kyllähän se mua halas. TPH on ihan äärettömän ihana ja toi kruunas mun koko vuoden haha!

8 kommenttia:

 1. vähä ihana blogi! ja tuo banneri !(: liityin lukijaks!(:
  http://ellusd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi, jään lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! :) Varmasti ihan mahtava meno ja fiilis tuolla. :) Kaikissa musiikki tapahtumissa keikoilla, konserteissa, fetareilla yms on aina niin mahtava fiilis, vaikkei senhetkisestä esiintyjästä niin välittäis niin silti se meininki on niin siisti kun kaikki laulaa ja hyppii ja on se ihan eri fiilis. :D Toi eka kuva on paras, tosi kivan näkönen! Hyvin onnistunu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin oli! c: Oot ihan oikeessa, festarit ja keikat ja kaikenmaailman musiikkitapahtumat kyl just on tän fiiliksen takia ihan parhaita. Ja kiitos paljon! c:

   Poista
 4. Sulla on kiva blogi ja RSC:ssä oli huikea meininki.. <3 kiitos tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai olitsäki siellä? :-) Haha en tiiä mistä kiität mut ole hyvä vaan, kiva et tykkäät! :-) Tän vuoden festareita ootellessa ;)

   Poista