2012/10/05

♣ Viikon mittaiset hyvästit!

Huomenna lähen ajelemaan stadiin päin ja jätän hetkeksi suomen hurmaavat sadekuurot ja harmaan taivaan taakse ja käyn ottamassa vielä viikon mittaisen kesän kertauksen Ranskan rivieralla. Inhottavaa kyllä, tämä loma tottakai tarkottaa myös viikon postaustaukoa, joka on mulle tosi outoa - omien muistikuvieni mukaan en oo ollut koko blogiurani aikana, eli maaliskuusta lähtien, viikkoa postaamatta. Jos kuitenkin jaksaisitte venata 6-7 päivää, sillä luvassa on jotain epätavallista!
Multa nimittäin on pyydetty sitä videopostausta/vlogijuttua mikäonkaan suhteellisen pitkään jo, ja päätin ottaa itteäni niskasta kiinni ja kuvata teille videon. En kuitenkaan halua julkasta täällä sellasta "tänään tein tällasta ja tällasta, öö, tässä näpräilen vaatteitani"-videota, koska en usko että kukaan jaksais kattoo sellasta. Siispä nyt on teidän vuoro heittää villejä ideoita kehiin.

Pyydän ja rukoilen ja polvistun hartaasti, että jättäisitte siis kommentteihin edes muutaman idean/ehdotuksen/haasteen. Voitte mm. haastaa mut leipomaan jotain, jolloin kuvaisin sen session ja editoisin siitä kaiken turhan pois. Oon kuitenkin suhteellisen avuton keittiössä, joten jonkun mielestä saattais olla viihdyttävää nähdä, kun mä sähellän keittiössä. Voin myös vaikka kertoa jotain paljastuksia videolla, tehä jotain noloa, ihan mitä vaan teidän mieleen tulee! Sana on vapaa, itehän voin sieltä sitten valita mieleiseni. Jättäkää kommenttia edes anonyymillä, jos muuten ajatus tuntuu hassulta. Vinkiks voin sanoa, että asun Jyväskylässä, eli jos täältä paikkakunnalta tulee jotain mieleen, niin kommenttia vaan. Lisäks mitään lauluvideoo en mielelläni pistä, mutta muuten otan ainakin ne ideat mielelläni vastaan!

Joten nyt. Pallo on teillä, joten heittäkää niitä ideoita tai haasteita niin paljon, kuin mieleen vain tulee. Ihan sama kuinka tyhmiä, hulluja, järjettömiä tai tylsiä ne on. Ette menetä siinä kommentin jättämisessä mitään. Mutta nyt toistaiseksi viikon mittaiset hyvästit. Varautukaa Nizzapostaukseen ensi perjantaina tai lauantaina!

26 kommenttia:

 1. Toi leipomisvideo kuullosti hyvältä :D Sellasta en oo viel nähny missään :) Tai sitten joku perus kämpän esittely tai lempivaatteiden tms :).

  Mä en varmasti sais ikinä otettua itteäni niskasta kiinni ja tehtyä videopostausta! Pisteet sulle siitä.

  essi-tuulia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä säkin vielä joskus innostut ja rohkaistut! c: Oon yrittänyt ite pari kertaa harjotusvideoita ja oon huomannut, et se onkin tosi hauskaa ja helppoa. Mut kiva kuulla jos toi leipomisjuttu poikkeis vähän massasta, jotain vähän erilaista kuitenkin haluisin vaihteeks täällä blogissa näyttää c:

   Poista
 2. voisit vaikka esitellä sun kaikki koulukuvat, tai toi leipominen on kyllä harvinainen tapaus, vois olla kiva! tai jos sulla on lemmikki/lemmikkejä, ota se siihen mukaan ja kerro vaikka siitä jotain :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi toi lemmikkijuttu ois tosi jees! Voisin näyttää sillä videolla ku koulutin sen aivastamaan käskystä ahahaa :-D

   Poista
 3. Videpostaus sun ystävien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollanen ois muuten kans tosi kiva! Kiitos ideasta c:

   Poista
 4. ihana tää blogi ja ois kiva kun tekisit videoita (:

  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. jauhohaaste ?:D (jos et tiedä mikä se on, hae youtubesta). Tai sit kämpän esittely? Taii kysymyspostaus? tai jotain, ei tuu erikoisempaa mieleen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha voiei, toi jauhohaaste ois kyl sillee hauska mut tavallaan niin kamala :-D Harkintaan!

   Poista
 6. sun blogilla on aivan yli ihana ulkoasu :)

  VastaaPoista
 7. videopostaus, jossa esittelet sun lempikorut tai vaatteet :) sellasesta videopostauksesta olis kiva aloittaa :)

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ois kyl kans tosi jees ja helppo ja luonnollinen tehä!

   Poista
 8. Mäki ehdottaisin videopostausta sun ystävien kans! Tai sitte seuraavan kerran ku käyt shoppailee nii esittelet sitte samalla videolla sun viime aikaisia ostoksia jne! :-)

  http://m-a-r-j-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. stoksia tosiaan ois kivempi esitellä videolla, kuin kuvilla. Ehkäpä mä teen sellasen vaikka just kaikesta mitä ostan Ranskasta c:

   Poista
 9. tee video, päiväkuvina, tai lempivaatteet postaus:)

  http://riikka-rememberme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Tee video, kun esittelet lapsuus-kuviasi :)

  VastaaPoista
 11. Videot on aina mukavia, mutta kenkäfriikkinä mieleen tulee tietenkin kenkäpostaus! Mutta jos kenkiä sattuu olemaan liikaa, voit vaikka esitellä vaan lempparikenkäs :)

  http://the-nomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mitäs jos kenkiä ei löydy paljon yhtään? :-D Tosin voisinhan mä soveltaa tota ja esitellä vaikka mun lempikorut, koska niitä taas löytyy sit erittäin paljon :-D

   Poista
 12. mukavan olonen blogi sulla ! ja tää ulkoasuki on kiva :)
  http://metenblogi.blogspot.fi/
  > käy kurkkaamassa munki blogi !

  VastaaPoista
 13. Sun blogissa on tosi kiva tää ulkonäkö! :-)

  http://se-onebriefmoment.blogspot.fi/

  VastaaPoista