2012/11/18

♣ Apua, part 2

Whoo jee, uus videopostaus. Oon tänään ollut erittäin jumittavalla päällä, tuntuu et oon vahingossa eilenillalla juossut seinää päin tai jotain vastaavaa, pää ei pahemmin pelitä eikä tekstin kirjottaminen suju. Siispä eilen tehty videopostaus pelastaa päivän.

Jos et jaksa katsoa koko videota, katso kuitenkin about 10 sekuntia kohdasta 4:30 eteenpäin! Siinä näytän mun elämän suurimman ylpeydenaiheen, sitä te ette saa missata.

14 kommenttia:

 1. :DD:DD:D:D oot ihana ♥

  VastaaPoista
 2. voi ei oon iha samanlaine maantiedossa ko sää :D:DD mun suomen kartta perustuu jyväskylään, tampereeseen, ouluun ja helsinkiin ja kaikki lähellä olevat kaupungit on sit jotain noista....... esim. espoo ja vantaa on helsinkiä, kemi on sit ouluu jne ! rakastan myös imurointia sillon ko se imuri kilisee XD siks imuroin harvemmin koska sit tulee olo et on saanu siivottuu paremmin ko menee roskaa sinne vaik siistimpää tietenki ois jos imurois useemmi... :DD:D ja hienoin taito ikinä, miks mullei oo koiraa, haluisin opettaa sitä aivastamaan :(
  t. linduliduli joka ei jaksa kirjautua sisään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah oot paras! Ja aijaa, just ku pitää sen sopivan aikavälin imurointien välillä ni tuntuu et on oikeesti TEHNNY jotai eikä iha turhaa vaa imuroi ku ei KUULE sitä muutosta :-D Ja oi kiitos! Oon salee paras koirankouluttaja ikinä :-)

   Poista
 3. aahahaa ihana tää videopostaus :DD ! mite ihmeessä sää sait opetettuu koiras aivastamamaan?:D ja oon iha samallaine maantiedos ku sä!:Dd mut kiva oli tää, tee toki lisää samallaisii!

  http://live-in-a-fantasy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:-) Tiiätkö oon ite miettinyt ihan samaa ton aivastuksen suhteen, mut en vaan muista, ku mun koira oppi sen päivässä :-D Kai mä vaa kutittelin sen nenää nii kauan et se aivasti, sit sanoin "AIVASTA" ja kehuin ja annoin herkun haha :-D Se on fiksu koira! :-)

   Poista
 4. oi ihana! ja mul on ihan sama juttu ton maantiedon kanssa...:D en ees tiiä mis on kanada tai jotku muut XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijaa, tulee aina ihan avuton ja vajaa fiilis ku ihmiset puhuu jostai lähi-idästä ja mä oon sillee "eh, no kyllä mä tiedän missä Viro on..." :-D

   Poista
 5. et oo ainut joka on ylihuono maantiedossa haha :-D sama ton imurijutun kanssa, mitä sitä turhaa imuroimaan jos ei oo roskia minkä avulla se kilisis ja sais tuntea et on ainaki siivottu! toi koiran aivastus juttu, ei vitsi, olin sillee ''miten sä ton teit?'' ja aloin nauramaa :-D sul on muuten ihanan pitkät hiukset jo!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ne on kasvanu ihan mielettömästi, ihan outoo, luulin just et värinpoistojen takia lyhenis puolella! :-D Mut loistavaa tietää et en oo ainoo maantietoidiootti taikka kilisevän imurin fani :-)

   Poista
 6. ihanaa! en ooo AINUT joka tykkää imuroida eteistä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ootsäki tollanen!! :-) Haha hei vähän parasta!♥

   Poista
 7. ei sulle saa soittaa!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista