2012/11/15

♣ Ehkä voisin nukahtaa sen syliin, kun väsyttää niin kovasti.

AWW5 AWW3 AWW6 AWW2 AWW1 AWW4 + Jouluvaloja, tunnelmaa, paavo pesusieni -ruokaa, 10 vuoden kirjeen ja uuden paljastusvideon "hienompien lappujen" tekemistä, lumetonta säätä, kirjoitusinspiraatiota, plusasteita, tulevia tutorhommia, öisiä kaupunkimaisemia.
- ...öiset maisemat tosin vastaavat jo iltaviiden maisemia, marketeissa soivat joululaulut, allergiatestit, stressi, kaamosmasennus, historian ja ruotsin tunnit.

Lähiaikoina mä oon halunnut aika pitkälti maata sängyssä, unohtaa koulujutut, leikkiä joulutonttua tekemällä lahjoja, uppoutua kirjoittamaan postauksia ja tarinoidentynkiä sekä ostaa mielettömästi tavaroita rautakaupasta. Kävin muun muassa nyysimässä kymmenittäin maalinäytteitä K-raudasta (okei, laskin, otin 34), koska niistä saa tehtyä ihania koruja ja joulukortteja ja lahjojen paketointeja, haha. Köyhän opiskelijan tapa hankkia "värillistä kartonkia" on siis maalinäytelaput.

Tosta kymmenen vuoden kirjeestä oon ollut nyt mielettömän kikseissä, kirjotin siis itselleni kirjeen kymmenen vuoden päähän ja tänään vihdoin suljin sen, kirjoittaen etupuolelle oman nimeni ja tekstin ei saa avata ennen toukokuuta 2022 (koska toukokuussa aloitin kirjottamaan tätä kirjettä - joo, se on vienyt hitusen aikaa. Keskittymis- ja panostuskykyni hipovat huippujaan). Oon lisäks suunnitellut nyt valmiiks ton paljastusvideon part kakkosen, jonka kuvaan tässä lähipäivinä, kunhan saan hetken omaa rauhaa kotona. Jesjes, tällä kertaa mua ei itseasiassa edes jännitä, koska sen edellisen tekeminen oli niin äärettömän hauskaa!

Fiilis siis suhteellisen huipussaan, inspiraatiot nyt ainakin koholla. Mites teillä?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onko! Kui parasta, en nimittäi ehtiny viel maistaa ja haluun kerätä noi kaikki kaheksan tarraa mitä tulee noiden mukana, ahahhaa :-D

   Poista
 2. awwww paavo pesusieni ♥ :----D mäki haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on muuten ihan äärettömän hyviä, kannattaa käydä ostaa!! :-D

   Poista
 3. oi että noi paavo pesusieni pakkauski on jo super söpö! ihana toi eka kuva:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijaa, ne keksit oli vielä ihan supersöpöissä kääreissä, säilytin ne kaikki ahaha :-D

   Poista