2012/11/09

♣ Keep the price tag and take the cash back

Vaikka mun oli tarkotus olla esittelemättä mitään DIY-tuotoksia vielä pariin päivään, en kuitenkaan malttanut olla kirjoittamatta niistä. Sain nimittäin niin idioottimaisen idean tehdä koruja, joka kuitenkin ehkä kaukaa katsottuna (keh keh) näyttää ihan kivalta ja ennen kaikkea on ilmaista (ilmaista, oi, just oikea hintaluokka mun lompakolle!).
ice cream2 korumainos
Tällaset tuotokset mä väkersin - timanttikorun ja pienen jäätelöpuikon. Materiaalinahan toimii siis muovi - löysin kaapista karkkilaatikon, joita saa ottaa ilmaiseksi kalpiksen ulkopuolelta, ne yleensä jättää tyhjät karkkiboksinsa siihen näiden munkaltaisten "kaikki ilmainen on otettava"-ihmisten kerättäväksi. Olin käynyt hakemassa niitä viime joulukuussa muutaman kappaleen, koska ajattelin, että ei-neliskanttisia lahjoja ois kiva laittaa niihin laatikoihin ja paketoida se laatikko, jotta paketeista tulis nättejä. Tämä yksi kappale oli kuitenkin jäänyt pyörimään kaappiin vuodeksi.
DSCN9560
Tällasia tavaroita mä tohon timanttikoruun käytin - jäätelökoru oli paljon helpompi tehdä, koska siihen ei tarvinnut kaivertaa mattopuukolla niitä koloja, jotka timantissa oli. Ylemmässä kuvassahan näkyykin, kuinka oon karkkilaatikon kannesta leikannut saksilla timantin irti, jonka siihen aluksi tussilla luonnostelin.

Muovi osottautui kuitenkin suhteellisen hankalaksi ja itsepintaiseksi työkaveriksi, se oli jämähtänyt karkkilaatikkomuotoonsa eikä millään halunnut muuntautua timantin malliseksi. Googlettelemalla kuitenkin selvisi, että muovi käyttäytyy vähän helpommin kuumien välineiden kanssa, siispä keitin kupillisen vettä ja uitin mattopuukkojani ja saksiani siellä hetken ennen niillä leikkimistä. Ja kuumennettujen välineiden avulla muovi osottautuikin ihan yhteistyökykyiseksi!
ice cream timantti
Lopulta lakkailin valmiit symbolit kynsilakoilla (ja syy, miks teen yleensä kaikki värityshommat kynsilakoilla, on se peruutusmahdollisuus - jos väristä ei diggaakkaan, se on helppo ottaa pois kynsilakanpoistoaineella.) Sitten vaan ketjuja paikoilleen ja kaikki on valmista!

Ton timanttimallin kaulakorussa oon nähnyt mm. Micmacilla, mutta pihinä tein mielummin itelleni ilmaiseksi samankaltaisen korun maksamatta sitä kahdeksaa euroa Micmacin vastaavasta. Toi jäätelökoru on mun mielestä mielettömän söpö, vaikka se alin ruskea väri vaihteleekin väriä vähän valotuksen mukaan. Ihan normaalissa sisätiloissa se on ihan ruskea, mutta luonnonvalossa taittuu oudosti violettiin. Kynsilakoillakin on näköjään vähän oma tahtonsa.

8 kommenttia:

 1. aivan upeet tuli nuista koruista!:) osaisimpa iteki

  http://live-in-a-fantasy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei kiitos!! :-) Ja kokeilemaan vaan, kyllä sen siitä alkaa pikkuhiljaa oppimaan!

   Poista
 2. Tosi kiva banneri,tuli kauhee lomakuume! + tosi kivoja kuvia! :-)

  VastaaPoista
 3. äää sulla on ihana blogi & toi paljastus video oli ihana ! <3 wecandowhatwewant.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha awww kiitos, kiva et tykkäsit! :-)

   Poista
 4. ui vitsit vähän hienot korut!! :)

  VastaaPoista