2012/12/30

♣ Because it's a flag that I love

Union jack. Mahdollisesti maailman kaunein lippu. En tiedä, mikä siinä kiehtoo, mutta jollain tasolla rakastun aina jokaiseen tuotteeseen, joka sisältää tuon lipun.

Karu fakta on, että olen elänyt koko elämäni tynnyrissä ja kiven alla, joten yleissivistykseni ja maailmantuntemukseni ei ole ihan peruslukiolaisen - tai edes 6-vuotiaan lapsen - tasoa. Kiven alla elämiseni ehkä osottautuu siinä, että en ole koskaan nähnyt Union jack -printtisiä korviksia (olen kuitenkin ihan varma, että niitä myydään tai on myyty joka toisessa kaupassa, on se sen verran yleinen kuvio).
flag2
Olin kuitenkin päättäväinen ja tahdoin Union jack -korvikset, joten kaivoin kaapista kynsilakat, vanhat nappikorvikset ja maalarinteipin esille. Ei kuulosta varmaan lupaavalta?

Joka tapauksessa lakkasin korvikset sinisiksi, jonka jälkeen maalasin kynsilakoilla pienen osan maalarinteippiä valkoisella ja punaisella. Kuivumisen jälkeen leikkasin maalarinteipistä sopivan paksuiset palat ja asetin ne brittilipun mallisesti sinisen korviksen päälle. Viimeisenä päälle laittamani päällyslakka sekoitti punaista ja valkoista lakkaa myöhemmin hieman toisiinsa, mutta ainakin pitää teipit paikoillaan.
flag3
Läheltä tämä tuotos ei muistuta mitään maailmaamullistavaa ja upeaa tapaa tehdä Union jack -korvikset - pikemminkin tämän voisi otsikoida tekstillä "Niksi-Iinan niksit: ilmaiset korvikset kynsilakoista ja maalarinteipistä!1". Kukaan ei kuitenkaan tiiraile mun korviksia lähietäisyydeltä ja kaukaa ne näyttävät ihan söpöiltä. Siispä kelvatkoon. Saisihan noista vielä miljoona kertaa nätimmät, jos jaksaisi panostaa kunnolla ja nähdä hieman enemmän vaivaa, kuin tämä niksi-Iina jaksoi nähdä.

8 kommenttia:

 1. Söpöt korvakorut ja aivan supermahtava blogi! Tahon heti kokeilla noita kivikovia hopeatoffeita. Aivan mahtavia juttuja, pelikortit, lasinaluset. Ihanaa, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui ootpa sä ehtiny selata jo pitkälle! Ihan mahtavaa kuulla, kiitos paljon! Ja tsemppiä hopeatoffeen tekemiseen :-)

   Poista
 2. ihana blogi, nää kaikki sun diy-vinkit on ihan mahtavia :) pakko jäädä seurailee jos tulee lisääki inspiroivia juttuja!


  http://viva-la-fashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan et inspiroidut tulevistakin postauksista :-)

   Poista
 3. mitä, noihan näyttää ihan kaupasta ostetuilta :o hauska idea, ja ihastuttavat korvikset :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi cool oma-alotteisuutta :D

  VastaaPoista