2013/01/02

♣ Do it now, remember it later

Tässä lyhyesti mun uudenvuodentoivotuksia, juttua uudenvuodenlupauksista sekä purkki onnellisuutta. Nauttikaa päätähuimaavasta laadusta!

22 kommenttia:

 1. Ihana idea, mun on ehkä pakko matkia sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannustan matkimaan! :-) Ootan jo ihan innolla et saan lukee ne sit vuoden lopussa :-D

   Poista
 2. Nää sun videot on aina ihan mahtavia (: Ja toi pulloidea on ihana! Mulla ois tässä pöydällä tyhjä turha purkki ja voisin kans matkia sua.. :D Pidätki sitten blogia pystyssä tän vuoden loppuun, että nään miten sun pulloilus on käyny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo pitää pitää pullottelu ja bloggailu käynnissä vähintään koko vuoden! Kyl siellä pohjalla nyt jo on kolme paperinpalaa, tästä se lähtee ;)

   Poista
 3. ihana idea toi pullo!! :) tommonen ois ihan superkiva, joten pakko varmaan matkii sua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistavaa, matki vaan! :-)

   Poista
 4. Heii mul on noit pulloi kaks (pinkki ja vihree) :)) Tuollahan ne hyllynreunalla koristeena :D Mut noist uudenvuoden lupauksist, toi on ihan totta mitä sä sanoit, mut se on aina hyvä ku voi esim. jonku laihdutuksen (varmaa toosi monien uudenvuodenlupaus, joka vuos) nii pitkittää sen alottamist sinne tammikuulle, jos vaik on lokakuus päättäny alkaa laihduttaa :D Mut joo, turhiahan ne oikeestaan on :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenkin sitä mieltä et mitä ei pysty lopettaa/alottaa/lupaa tänään, ni ei pysty lopettaa/alottaa/lupaa myöskään huomenna :-D Jos siis haluu laihduttaa niin alottakoon nyt, tollasista "alotan ens maanantaina!!" tulee vaan hirvee kierre ja aina se alkaa ens maanantaina :-D Mut eihän siinä sit mitää jos oikeesti vannoo ja lupaa et alottaaki sit tammikuussa :-)

   Poista
 5. oii miten ihana oot videolla, tosin toi sun hiusten heittäminen tonne taakse alko vähän ärsyttämään :-D mutta toosi kiva idea toi, pitäsköhän itekkin kokeilla kun positiivinen ihminen itekki oon! :) jään seuraamaan blogias!

  http://o-something.blogspot.fi/
  KURKKAA TÄNNEKKI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha muakin rasitti ihan mielettömästi ku katoin ton videon et miks sähellän mun hiusten kanssa koko ajan :-D Nää mun pitkät etuhiukset ei vaan tykkää asettua, ei sit millään. Mut kiitos paljon, kokeile toki ite kans! :-)

   Poista
 6. Voi vitsi, ihan paras toi idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä tapauksessa mukaan vaan! :-)

   Poista
 7. Tätä ideaa on pakko itsekin käyttää, kun sen nyt jo toista kertaa kuulin (saman päivän aikana!). Selvästikin joku merkki. (:

  Terv. toinen positiivinen ajattelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho!! No selvä merkki ;) Ja ihana kuulla et meitä on enemmänkin!

   Poista
 8. miten saat ne tuolta pullosta poisvuoden päätteeks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ite ihan samaa ku tungin ekan paperin sinne :-D Päätin kuitenkin et ensinnäkin teen niin pieniä paperipalloja et ne tippuu sieltä pois kun pullon vaan kääntää ylösalasin, sit jos joku ei suostu tulemaan, niin onhan mulla kokoelma pihtejä ja saksia ja mitälie, millä niistä saa otettua kiinni ja kiskottua ulos. :-)

   Poista
 9. Ihana idea! :D Pistät sitten vaikka joskus puolen vuoden päästä kuvaa tänne, että paljon on jo paperia kertyny pulloon :) Hyvää uuttavuotta sulle kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Ja hei tosi hyvä idea, pitääkin pistää! :-)

   Poista
 10. Sulla on ihanat hiukset:> Ja aivan loistava toi idea! Pitäs varmaan itekin toteuttaa tollanen:) Huippuu.

  http://vilmaellarosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. olin eilen maailman onnellisin siitä, että löysin porkkanapihvejä kaupasta. niin onnellinen, että voisin täyttää koko mokoman pullon pelkästään sanalla porkkanapihvit. ihan vaan koska porkkanapihvit<3 söin niitä ennen ja sit yhtäkkiä ne oli kadonnut kaupoista kokonaan, eikä niitä löytynyt enää mistään, joten nyt kun löysin niitä mun oli pakko hamstarata koko pakastin niitä täyteen, ettei ne vaan taas katoa. ja ihana idea :) vois itekin kokeilla, mua vaan harmittaa nyt ko alottaisin sen myöhässä :( mutta ehkä parempi myöhään kun ei millonkaan :) ja en tiedä ootko laittanut päivämäärät, mutta tosta vois tehdä vielä astetta kivempaa se, että laittais päivämäärät niin voisi muistaa paremmin vuodenkin päästä ne asiat :) olet ihku ja ehkä maailman inspiroivin ihminen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tätä vuotta on menny kuus päivää, ei oo todellakaan liian myöhästä alottaa! Ja oon joo jokaisen paperin ylänurkkaan laittanu päivämäärän :-) Kiitos paljon ja haha onnee porkkanapihvien vuoksi!

   Poista