2013/01/29

♣ No ei se nyt ihan mennyt suunnitelmien mukaan

Niin ihanaakin kun suklaata on saada esimerkiksi synttäreinä ja jouluna lahjaksi, ja kuinka helppo siihen onkaan turvautua, kun lahjaideat ovat lopussa, oletteko silti koskaan miettineet, kuinka tylsä lahja suklaa itseasiassa on? Pahintahan tässä on se, että harva osaa sanoa mitään lahjatoiveita makean lisäksi.

Mun supermotivoitunut äiti laihdutti viimeviikolla kolme päivää omasta haasteestani, sillä lupasin palkinnoksi hänelle suklaata. Kuitenkin kaupassa ollessani tuntui jotenkin ihan typerältä ostaa suklaalevy ja kiikuttaa se äitin käteen palkintona - siispä lisäsin hieman persoonallisuutta peliin ja sain tulokseksi, no, jotain vähän pilalle mennyttä, mutta jotain tosi paljon hauskempaakin.
first4 Jep! Superlaihduttajan voittosuklaa! Äiti kulutti enemmän kaloreita nauramalla tälle palkinnolle, kuin se kulutti koko kolmen päivän dieetin aikana.

Koska Niksi-Iinatkaan eivät aina onnistu, varsinkaan tällaisissa impulsiivisissa hetken DIY-ratkaisuissa, ei suklaa etiketin ja folion alla näyttänytkään kovin kauniilta.
first1 first2 Tekniikka, jolla tämän tein, oli täyttää pitkulaiset jääpalamuotit puoliksi vedellä, jolloin sain "patukoista" hieman ohuemmat. Sitten valutin sulatetun suklaan jääpalamuotteihin (joissa muuten lukee 'only for water', mutta olin kapinanhenkinen nuori. Tietääkö kukaan, minkä ihmeen takia silikoniset jääpalamuotit olis vaan vedelle?) ja annoin jähmettyä jääkaapissa. Heitin päälle vielä parit sydämen malliset nonparellit siinä toivossa, että ne edes vähän kaunistaisivat tätä taideteosta. Sitten varovasti irroittelin suklaat ja käärin folioon ja laitoin koneella tekemäni etiketin päälle.
first3 Vaikka tää kerta ei onnistunut ihan suunnitelmien mukaan, on mulla kuitenkin uusi idioottivarma sotasuunnitelma hihassa. Pääasiassa ens kerralla jaksan temperoida suklaan, se kun nyt ilmeisesti sitten onkin niin ylenpalttisen tärkeää. Palaillaan joka tapauksessa asiaan, kun (huom, kun) saavutan loistavan menestyksen uusien suklaiden kera!

9 kommenttia:

 1. Oot ihan mahtava! (:

  http://i-make-my-own-wonderland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kui ihana kommentti!! :-D Kiitos!♥

   Poista
 2. Mikä tossa sit loppujenlopuks mätti? Alkoko se sulaa/hikoilee se suklaa? Ja toi on niin ihana ajatus, on sun äipsyllä kekseliäs tytär! :) Mustaki ois kiva tehdä konvehteja tms mutku en oo jaksanu ostaa sitä mittaria koko temperoimisesta puhumattakaan... :F :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se temperoiminen on tosi puuduttavaa hommaa kyl... :-D Ja siis tein ton vähän huolimattomasti, toi suklaa ois pitänyt levittää paremmin ja tosiaan se halkes tosta keskeltä sen temperoinnin puutteen takia. Ens kerralla parempi tuuri sit :-) Mut kiitos paljon!

   Poista
 3. hahah ihana keksintö :'D oot tosi kaunis ja tykkään sun blogistas hirveesti! :) + sait yhen lukijan lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, loistavaa! :-) Kiitos mielettömästi!

   Poista
 4. kiva blogi sulla :)
  Liityin :))

  VastaaPoista