2013/02/20

♣ Cheers to the freakin' weekend

Valonnopeudella lähestyvä helmikuun ja maaliskuun vaihde tuo mukanaan kivasti aurinkoa, semisti kevättä, kovasti kesänodotusta sekä aivan jumalattoman loputtoman määrän juhannusvahinkojen synttäreitä. Juhannusvahinkoja, also known as kaloja ja vesimiehiä (phyh), on tietysti eksynyt myös epänormaaliin kaveripiiriini, joten aika on ollut töiden ja koulun lomassa suhteellisen kortilla väsäillessä synttärikortteja, -lahjoja ja -bileitä.
smile4 smile2
Elämän yksi suurimpia merkkipaaluja, täysi-ikäisyyden saavuttaminen, onkin siis mullistanut nyt kavereideni elämää (minun kärvistellessäni vielä seuraavat kahdeksan kuukautta alaikäisenä, ei saakeli). Mulla on jotenkin tapa pyrkiä antamaan synttärilahjoja, jotka jollain tasolla koskettavat juuri sitä tiettyä numeroa, jonka verran vuosia on tullut kerättyä, joten prosenttimerkkiset lahjat ovat olleet päällimmäisenä mielessä. Satuinkin pari viikkoa sitten muistamaan karkkilääkepaketin, jollaisen tein siskolleni muutama vuosi takaperin lahjaksi, ja ajattelin, että pienen päivityksen kera sellainen olisi suhteellisen makea lahja jopa 18-vuotiaalle.

Behold, taaskin omituisia ideoita mun aivosolukatoa kärsivien aivojen syövereistä. K18 karkkilääkepaketti, eli ennen pilttipurkkeihin laitetut karkit ja ohjeet etiketissä onkin muutettu alkoholillisiksi valmisdrinkeiksi ja DIY-likööreiksi, ohjeet pullojen etiketeissä ovat vain säilyneet. And here's how it's done:
smile5 smile3
Kuusi tyhjennettyä ja tiskattua frezzapulloa, joista etiketit revitty irti. Netistä tsekattuja vodkapohjaisia drinkkejä sekä DIY-kiivilikööri (vodkaa pulloon ja kiiviä sekaan, jääkaappiin 1-4 vk ajaksi ja ravistelua päivittäin) valutettuina pulloihin sekä gimpillä taiteillut ja tulostetut etiketit, kontaktimuovilla vielä turvattu vedeltä. Jep, ei se sen enempää vaivaa tarvitse. 
smile1
Tein lopuksi vielä jostain random laatikosta mattopuukon kanssa hienon paketin pulloille, jonka koristelin pari viikkoa sitten Tigeristä ostetulla karkkilahjapaperilla (joka on muuten ihan mielettömän söpöä, haha).

8 kommenttia:

 1. vitsi nää sun ideat on aina yhtä mahtavia! :D

  VastaaPoista
 2. Ootappas vaa ku pääsen maistamaa c;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha aww, stalkkereita!♥ Ne on sit suhteellisen vahvoja kaikki, varo vaan...

   Poista
 3. Sulle on haaste mun blogissa! :)

  http://i-make-my-own-wonderland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva, käynpäs tsekkailee :-)

   Poista