2013/03/20

♣ Photoshoppaamal iho-ongelmas hennonna layeril

Multa kysyttiin vähän aikaa sitten, että kuinka paljon muokkailen mun kuvia, ja itseasiassa ihan yllätyin, kun pistin pari vertailukappaletta vierekkäin! Oli ihan hassua nähdä, että hei, eihän se upea luonnonvalo, ihanan turkoosi merivesi tai mahtavat värit tulekaan linssin toiselta puolelta, vaan gimpin ja kuuden muun kuvanmuokkausohjelman kautta.  Laitanpa nyt teillekin esille nämä näytekuvat, haha!
editing6 editing4 editing3 editing2 editing1 editing5 editing7
Löytyykö näytön toiselta puolelta yhtään lukijaa tai randomstalkkaajaa, jota kiinnostaa nähdä tällasia kuvanmuokkaussessioita tai ennen-jälkeen-kuvasarjoja? Jotenkin nimittäin innostuin, ja tällasia ois jatkossa ihan mielettömän kiva tehdä!

Tänään on muuten ollut taas yksi vuoden parhaista päivistä, vaikken olekaan paljon muuta tehnytkään, kuin istunut himassa ja väsännyt kaikkea DIY-krääsää - joista tietty juttua tulossa sitten taas myöhemmin. Näinä päivinä ei voikaan muuta kuin huokaista, että onneks onnellisuus on mielettömän helppo saavuttaa, kun sen vain päättää saavuttaa. Ihan mahtavaa keskiviikkoiltaa siis taas kaikille!
sweet1

6 kommenttia:

 1. noista korteista muuten sen verran, että toi olis ihana toteuttaa, mutta pystyykö niillä pelaamaan ? töissä vaivauduin kuluttamaan pari kerpeleen tuntia siihen, että päällystin pelikortit kontaktimuovilla, ettei ne menis heti rikki (siellä kuukaudessa korteista on enää puolikkaat jälellä) ja niitä on tositosi vaikee sekottaa, eikä niillä oikein edes pelata.. joten onko sulla joku pirkkaniksi tollasilla korteilla pelaamisen helpottamiseen ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha yleensä mul on pirkkaniksit ihan joka asiaan, mut tähän en oo kyllä funtsinu! Mähän tosiaan tulostin noi kortit sellaselle kiiltävälle suhteellisen paksulle paperille, joka muistutti aika paljon just ihan pelikorttipaperia, ehkä hitusen ohuempaa oli. Sen kanssa toimi tosi hyvin, en vaan tiedä, mistä sitä paperia saa, kun äiti tulosti ne kortit sen työpaikalla :-D Mut hei, hyvä et infosit tästä, voisin tehä uuden satsin kortteja ja kokeilla niihin eri niksitekniikoita ja kattoo jos löytäisin mitään hyvää tapaa saada niistä käyttökelposia :-)

   Poista
 2. Tää blogi on positiivisin ja piristävin blogi ikinä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääää vähän menin ihan sekasin tästä kommentista! Mulla on taas jo valmiiks ihan mahtava päivä mut et usko kui idioottimaisen leveesti sait mut hymyilee vielä senki päälle :-) Kiiiiiitos!!♥

   Poista
 3. Hei mua kiinnostaa nähdä vaihe vaiheelta, että miten muokkailet näitä! :D esim. miten neloskuvaan oot saanu taustan kokonaan valkoseksi? :) Muutenki ihanan näkönen blogi, jään seurailee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi, hei voisinkin muuten tehä tollasia! :-) Kiitos ideasta, saattaapi olla et löydät (mielettömän yksinkertaiset) ohjeet valkoseen taustaan ihan lähiaikoina!

   Poista