2013/05/09

♣ Monilahjakkuutta

Jos mielettömän säätövideon kattominen kiinnostaa, jossa esiintyy myös vierailevana tähtenä mun kaveri Kalle, niin olkaat hyvä. Perusideana on siis se, että haluttiin molemmat oppia uudet taidot ja näin tulla eräänlaisiksi monilahjakkuuksiksi, ja annettiin kohtalon tehdä päätökset uusista taidoista meidän puolesta. Videolla selitin harvinaisen epäselvästi jutun juonen, joten tässä vielä pikainen tiivistys.

Eli. JKL kirjastossa on ehkä noin 12 hyllyä, joissa on taitoihin keskittyviä kirjoja. Kirjoitimme ennen kirjastoon menemistä lapuille toisillemme ihan random sijainnin jostakin hyllystä. Emme etukäteen tienneet, missä hyllyssä mitäkin kirjoja oli. Seurasimme lapuilla sijainnin oikeille hyllyille ja valitsimme kirjat n. 15 jäljellejääneen kirjan joukosta. Nyt tämä kirjan sisältämä taito on pakko opetella seuraavan kuukauden aikana, ja kuukauden päästä tulee ehkä mahdollisesti uutta videota, jossa todistamme uudet, upeat taitomme.

Ps. Videon keskivaiheilla on semisti turhaa kirjojen hankkimisen kuvailua, jos kiinnostaa vaan tietää meidän uudet taidot ja reaktiot niihin, niin nauramista saatte alkaa katsomaan kohdasta 3:20 eteenpäin.

8 kommenttia:

 1. Haha :D teijän on kyl pakko tehä sitte kuukauden päästä se video taidoistanne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei mahtava kuulla et siel ois ees yks katsoja sit! ;) Saa nähä miten Kalle innostuu tosta persian puhumisesta...

   Poista
 2. :--D ihan mahtava idea, raukka Kalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin vähän kyl säälittää sen puolesta ;-D Mut vähän tällasii vois alkaa tekee aina vähän väliä :-D Saa jotain jännää sisältöö elämään!

   Poista
 3. ''kaveri kalle'' ettekös te seurustele ? :o joo oli pakko kysyyyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl me seurusteltii vuosi, mut erottiin joskus puolisen vuotta sitte ja ollaan ihan vaan kavereita nykyää :-)

   Poista