2013/05/12

♣ Oonko mä sekasin kun kaikki on hyvin?

Eilinen päivä saattoi hyvin mahdollisesti olla yks mun elämän parhaimmista. Häpeäkseni positiivista ensivaikutelmaani tahraten voin myöntää, että olen jyväskyläläinen ja se on yksi fakta, jota itsessäni vihaan. En ole ikinä oikeastaan viihtynyt Jyväskylässä - saati sitten ajatellut viettäväni täällä vapaaehtoisesti yhtäkään vuotta lukion jälkeen - mutta eilen eksyin radio cityn päijänneristeilylle ja opin itseasiassa arvostamaan tän kaupungin kauneutta ja ihanuutta ihan suunnattomasti. Nyt onkin jäljellä vain 99% mahdollisuus, että vuoden päästä matkani jatkuu Tampereelle - ei kuulosta paljolta, mutta yksi piste Jyväskylälle on aivan helvetin paljon mun pisteidenjakoasteikolla.
perfect3 perfect1 perfect2 materialismi
Koin myös materialismionnea pitkästä aikaa, kun sain faijalta lainaan Led zeppelinin pari DVD:tä. Huikeeta!

Mutta asiaan - Jyväskylää parempaakin ovat ne ihmiset, jotka täällä asuvat. Täytin vuosia 7 kuukautta sitten, mutta sain yhden synttärilahjani vasta eilen. Mun kymmenen parhainta kaveria olivat ostaneet kierrekantisen vihon ja luoneet ikäänkuin leikekirjan tapaisen kirjasen, johon jokainen oli ottanut oman aukeaman ja täyttänyt sen meidän yhteisillä vitseillä, yhteiskuvilla, muistoilla, piirustuksilla ja synttäritoivotuksilla. Oon selaillut koko kirjasen läpi tässä vuorokauden aikana ihan lukemattomia kertoja, enkä vaan saa tarpeekseni. Jossain kohdissa tekee mieli itkeä liikutuksesta, joissain kohdissa nauraa itsensä kuoliaaksi.
eternal1 eternal5 eternal2 eternal3 eternal4
Nyt menee hyvin. Nyt menee niin hyvin, että tuntuu syntiseltä olla hetkeäkään hymyilemättä.

6 kommenttia:

 1. ihana toi leikekirja :3 ja btw, nyt kun muistan, niin mulla noista toiminnoista ei ikinä pysty painamaan sun blogissa, muiden kyllä, entiiä mistä se johtuu, koska vaikka kuinka rämpyttäisin se ei vaan ota niitä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nii on! Ja apua, mitä ihmettä? Hui, koitan selvittää et mistä toi johtuu, kiva et infosit!

   Poista
 2. vähän kiva toi leikekirja! :--)
  + en itekkään tykkää jklästä

  http://roosa-iwillbe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah hyvä kuulla etten oo yksin! Joku täs kaupungis vaa tökkii ja pahasti. Ja se kirja on kieltämättä ihan huippu :-)

   Poista
 3. Ihana banneri !:)

  http://tiiahenna.blogspot.fi/

  VastaaPoista