2013/05/02

♣ Parannetaan tänään jo ne huomisen haavat

Tuntuu, etten oo ikuisuuteen kirjoittanut tänne mistään muusta, kuin DIY-sähellyksistä tai sitten jakanut videoita tai ihan randomeita muokattuja kuvia, jotka on ollut hetken inspiraation tulosta. Tähän väliin siis pitkästä aikaa yhtään mitään uutta: pieni pala mun elämää vapun muodossa. Jep, mäkin oon hämilläni! Älkää nyt kuitenkaan järkyttykö, en aio ottaa tavaksi skriivailla tästä lähin vain kouluaamuista, iltapaloista ja säästä.
ki7 Rehellisesti sanoen vappu on mun mielestä vuoden paras päivä. En koskaan vietä sitä sisätiloissa, sillä vain ja ainoastaan tänä yhtenä päivänä suomalaiset ovat yllättävän sosiaalisia, värikkäitä ja pirteitä. Tänänkin vuonna roikuin siis ulkona yömyöhään, muistikuvat illalta ovat kadonneet aika pitkälti kokonaan, mutta parista mustelmasta, arvesta ja tärähtäneestä kuvasaldosta voin päätellä, että hauskaa on ollut.
ki3 ki4 ki1 ki2 Keskiviikon aamusta en välttämättä halua sanallakaan mainita tai edes muistaa sitä olotilaa, joten jätän ihan suosiolla kertomatta aamun parista ekasta tunnista. Ennen kahta päivällä Lounaispuistossa oli kuitenkin Kuningasidean ilmaiskeikka, jonne vähän puolikuolleena raahauduin, ja tää keikka jos jokin pelasti koko keskiviikon. Enää siellä fiilistellessä ja yhteiskuvia ottaessa ei jaksanut murehtia huonoa oloa. Myös ennen keikkaa oli ihan mielettömän kivaa, kun tällaisella darraisella teinijengillä istuttiin kadunvarressa keikkaa odotellen melkein pari tuntia puhallellen saippuakuplia, syöden jäätelöä ja kuunnellen ihan mahtavaa musiikkia.
ki6 ki5 Mulla oli muuten ihan maailman siisteimmät neliväriset vappuhiukset. Laitan tänään illalla tai viimeistään huomenna ihan pikkusta postausta kans niistä, koska tosiaan rahansäästö mielessä jätin vappuvärit ostamatta ja taion värit hiuksiin muilla konsteilla.

2 kommenttia:

  1. Oii kuningasidea on ihana :) Kivoja kuvia jajaja kaikkee, hyvää viikonloppuu sulle! :) näin etukäteen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aijaa, ne on kaikki nii sulosia et ei mitään järkee! :-D Ja aww kiitos, samoin sulle! :-)

      Poista