2013/06/14

♣ Päivittelyvideoo


Jos jossain vaiheessa videota puhun huomisesta, niin tarkotan tätä päivää. Tän videon piti tulla julkiseks jo eilen, mut tavalliseen tapaan tuli pari muuttujaa... Ja taas yleinen jos et jaksa katsoa koko videota -vinkki: tiivistettynä videolla infotut asiat 6:40 eteenpäin.

Mut eli video sisältää ihan randomia päivittelyä joistain vanhoista postauksista ja kaikkia muita turhia juttuja. Mun koira sitten aivastelee, raapii ja leikkii taustalla, siitä toi hämärä taustameteli, kiitettävän usein se myös yrittää tunkee mun syliin huomiohuoraillen rapsutuksia ja silityksiä. Älkää antako häiritä, haha!

7 kommenttia:

 1. ihana video taas kerran!:) rakastan sun ilosuutta ;3

  VastaaPoista
 2. kiva video! :) oot niin pirteen olonen :3

  VastaaPoista
 3. Hei mulla on sulle tällänen pieni video idea tai ei tarvi välttämättä olla ees video, mut siis keräät kaikenlaisia askartelutarvikkeita, vanhoja tavaroita jotka kaipaa tuunausta jotai mitä ite keksit, ja kirjotat paperille jokaisen tarvikkeen yms nimen ja arvot mielestäs sopivan määrän tarvikkeit ja teet niistä jotain jännää! Tavallaan niinku DIY, mut niin o: En tiiä oks ees hyvä idea mut joo xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha jouduin lukee niiin lukemattomia kertoja ton et lopulta tajusin idean, mut hei toihan on just ihan huikee idea! :-D Hahaha katotaa, vois ihan hyvinkin toteuttaa, kuulostaa just niin hauskalta!

   Poista
  2. Joo oli vähä ongelmii selittämises ja pitiki heittää perää et toivottavasti tajusit :D

   Poista