2013/07/17

♣ We'll let the world know we're alive


Voi luoja mulla on nyt jo ikävä Kreikkaan. Kiinnostaaks ketään nähä kans toista videoo, jos ylimääräsistä videoista kyhään vielä toisen? Ja jokainen kohta joissa minä näyn - pahoittelen niitä, ne on mun broidin kuvaamia ja sillä on selkee kiintymys lyödä sillä kameralla aina mun naamaa, haha.

8 kommenttia:

 1. ihana video! :) tulin itekki takas Rodokselta 4.7. ja iha tajuttoman kova ikävä sinne ja nyt tää sun video ja kaikki mitä täs näky oli ihanku sieltä! :D nyyh.

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/2013/07/rhodes-2013-part-12.html

  siinä vähä mun matkakertomusta jos tahot lukee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin sydän itki verta ku kyhäsin tätä, haha! :-D Ja joo, matkailupostaukset on parhaita, todellakin meen lueskelee :-)

   Poista
 2. Voi vitsi! Kiva idea tehdä lomamatkastaan videokooste :) Tykkäsin kyllä paljon enemmän kuin, että olisi katsellut pelkkiä kuvia. Mielellään katsoisin toisenkin tälläisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihana kuulla, kiitos! :-)

   Poista
 3. Täällä yksi seuraaja, joka on kyllä ennenkin kommentoinu. :) Tarkoitukseni ei ollu tällä kertaa ylistää sua taivaisiin vaikka ootkin yksi ihanimmista ja inspiroivista bloggareista ikinä. Aivan sulo ihminen! :):) Mutta halusin vain kysyä että voisitko linkata sen diy pelikortit postauksen koska olen ehkä vähän laiska ja huono etsimään sen kaikkien vanhojen postausten syövereistä. olisitko kätevämpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi taivas, kiitos aivan älyttömästi!♥ Nää kommentit piristää aina niiin paljon :-) Ja tottakai, DIY-pelikortit löytyvät tästä osoitteesta: http://laughalittleharder.blogspot.fi/2012/12/jos-sul-on-assa-hihassa-niin-kai-sa.html

   Poista
 4. väsää ihmeessä se toinen video, tää oli ihan huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, eiköhän sellanen sit tuu! :-)

   Poista