2014/05/21

♣ Travel is the only thing you buy that makes you richer.

arenal3 arenal13 arenal12 arenal11 arenal1 arenal10 arenal8 arenal2 arenal7 arenal5 arenal4
Huhhuh mikä yheksän päivää! Oon ennenkin ollut lomailemassa tuttujen kämpillä ympäri Eurooppaa ja reissailulla onkin ihan erilainen tuntu, kun ei ole sitä kaikkea hotellin tarjoamaa ihanuutta niinkuin päivittäisiä puhtaita lakanoita, pikkuisia shampoopulloja tai täydellistä aamiaista. Tää reissu oli silti niin erilainen kuin mikään edellisistä, sillä en ainoastaan ollut ensimmäistä kertaa reissaamassa ilman vanhempia ja näin itse matkatavaroiden ja lentokentän vastuuhenkilönä, vaan myöskin majottauduin paikallisten kavereiden luo. Tällä on niin hyvät kuin huonotkin puolensa - frendit tiesivät baareista ja meiningistä ja osasivat auttaa sen pohdinnan kanssa, mutta toisaalta eivät jaksaneet kiertää turistirysissä ja kaupoilla aivan niin pitkään, kuin me turisteina olisimme viihtyneet. Toisaalta esimerkiksi tuo kuva, jossa on kaistale upeaa kirkasta vettä kahden korkean kiven välissä on sellainen paikka, jossa ei oikein koskaan käy kukaan ja pääsimme käymään siellä snorklaamassa. Eihän sellaista ois koskaan saanut kokea minkään matkatoimiston tai hotellin respan vinkkien kautta!

Mut ihan hulluja bileitä, liian paljon saksalaisia, 25 sentin kaljaa ja puolentoista euron litrahinnan sangriaa, upeita paikallisia, turkoosia vettä ja paahtavaa Mallorcan aurinkoa. Otin taas videopätkiä pitkin reissua (lukuunottamatta kahta traagista päivää kun mun kamera lojui koomassa. Pelkäsin että se oli kuollut) ja miksailen niistä jonkun hienon videokoosteen taas kun aika riittää. Annankin videon sitten puhua puolestaan ja kertoa paremmin reissun fiiliksiä.

2 kommenttia:

  1. oooh mitä ihanaa kirkkaan sinistä vettä ♥ tonne ku pääsis ♥ kestikö lentomatka kauan ja oliko pysähdyksiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eei ollu, mä otan aina suoran lennon ku mua karmii ne vaihdot hahah :-D Eikä se ollu ku neljä tuntia, ei nyt mikään ylitsepääsemättömän paha ku pysty kuitenki nukkua ja oli iha kelpo matkaseura :-)

      Poista