2014/09/30

♣ Click!


sticky3
Mulla on pakkomielle muistilappuihin. Aina kun mä opiskelen, on mun seinät, muistiinpanot ja kirjat täynnä erimuotoisia ja -värisiä muistilappuja. Muistilaput on myös pakollinen tarvike DIY-bloggaajalle, koska DIY-ideoita tulee mieleen ihan jatkuvalla syötöllä ja ne on pakko kirjoittaa ylös. No, joskus idea on niin mahtava, että normaali muistilappu ei vaan riitä. Nämä ovatkin juuri niitä hetkiä, kun hehkulamppumuistilaput tulevat hyödyllisiksi.

I am obsessed with sticky notes. Whenever I'm studying my walls, notes and books are filled with post-it notes in different colors and shapes. They are also a must have for a DIY blogger, because random ideas constantly pop into mind and you have to write them down. Well, sometimes you have such a brilliant idea a normal sticky note just won't do. And those are the exact moments where you need these - light bulb sticky notes.
sticky4 sticky5 sticky6 sticky7
Tässäpä ohjeet:
1. Tulosta niin monta identtistä hehkulamppua kuin vain haluat
2. Leikkaa ne irti
3. Lätkäise pala maalarinteippiä muoviin tai johonkin muuhun samankaltaiseen pintaan, jossa teippi pysyy suorassa mutta sen myös voi ottaa pois myöhemmin.
4. Asettele pari hehkulamppua maalarinteipin päälle ja jäljennä ne
5. Levitä liimaa ääriviivojen sisäpuolelle ja laita hehkulamput takaisin
6. Anna kuivua, mielellään jonkinlaisen painon alla
7. Kuivumisen jälkeen leikkaa maalarinteippi ääriviivoja pitkin. Voit myös käyttää mattopuukkoa.
8. Pinoa hehkulamput muistilappupinoksi!

Here are the steps:
1. Print as many identical pictures of a light bulb as you want
2. Cut them out!
3. Take a piece of painter's tape and stick it to a piece of plastic or something similar where it'll stay straight but will be easy to peel off later
4. Place a few light bulbs on top of the tape and trace them
5. Spread glue inside the outlines and stick the light bulbs back on
6. Let dry, preferably under a weight of some sort
7. When dried, cut the painter's tape along the lines. You can also use a box cutter.
8. Stack the light bulbs so that you have a pack of sticky notes!
sticky8
Maalarinteippi on absoluuttisen täydellinen tähän projektiin, sillä liimattuna se kiinnittyy hehkulamppuun äärimmäisen hyvin, mutta teipin liimapinta ei jää turhan hyvin kiinni alempaan muistilappuun. Näin muistilappupakasta on helppo ottaa yksi muistilappu vahingoittamatta sitä alempaa. Maalarinteippi myös kiinnittyy seiniin jne paljon paremmin kuin normaalit muistilaput! Ei enää lattialle pudonneita muistutuksia.

Painter's tape is perfect for this project, because with the glue it will stick so well to the light bulb it's supposed to stick to, but it doesn't stick well to the light bulb under it. That way it's easy to take a sticky note out of the pack without harming the one underneath it. It also sticks way better to walls etc than normal sticky notes! No more falling notes.
sticky9

2 kommenttia: