2012/10/21

♣ Nollan euron DIY-korvikset

DIY-villityksissäni olen tosiaan kaatanut kaikki työkalupakit, koruboksit, vaatepinot ja kaapinpohjalle unohtuneet laatikot ympäri ja levitellyt pitkin huoneita ja työtasoja siinä toivossa, että löytäisin jotain loistavaa tuunattavaa. Pari päivää sitten käteeni osuivatkin vihreät (rumat) korvikset, jotka muistan ostaneeni Sokokselta neljällä eurolla reilu kolme vuotta sitten. Turhia korujahan on mielettömän turhauttavaa säilyttää korulaatikoissa, mutta jollain tavalla niitä ei myöskään henno heittää pois - ja tässä kohdassa itselläni astuu kuvaan DIY.
DIY-tikkarikorvikset nolla euroa (okei, toki noi korvikset alkuperäisesti oli sen neljä euroa maksanut, mutta eihän sitä lasketa!). Inspiroiduin välittömästi tekemään noista tikkarit noiden näkemisen jälkeen. Otin siis pihdit käteen, taivuttelin pallojen välissä olevia metallilenkkejä ja irrotin kaksi ylintä palloa, jonka jälkeen kiinnitin suurimman pallon korviksen yläosaan.

Mulla itseasiassa menikin yksi yö keksiä, mistä tekisin tuon tikun - halusin senkin kuitenkin tehdä itse ja mahd. halvalla. Loppujenlopuksi päätin yrittää idioottimaista ideaa rullata ihan normaalia maalarinteippiä tiukalle rullalle ja sen lakkaamista valkoiseksi kynsilakalla (ah, kynsilakat. Mitä DIYni olisikaan ilman teitä.) Lopulta toi ei ollutkaan niin idioottimainen idea, joten eikun pikaliimapurkki käteen ja tikut paikoilleen.
Aluksi jätin korvikset vain tähän vaiheeseen, mutta aloin lopulta miettimään, etteivät ne kuitenkaan näytä tarpeeksi herkullisilta tikkareilta, pikemminkin myrkyllisiltä. Siispä taas maalarinteippiä hyväksikäyttäen tein tuon "rinkulan" tikkarin ympärille, mikä ainakin chupa chups -tikkareista löytyy, sekä sekoittelin kynsilakoistani ihanan tikkarin sävyn ja maalailin koruja muutaman tunnin.
Ja tällaiset niistä sitten tuli. En tiedä mitä mieltä olette, mutta mä tykkään näistä ihan superpaljon! Noi on ihan älyttömän herkullisen näköset, mulle tulee nälkä joka kerta kun katon niitä, haha. Mun käsityötaidot on erittäin ruosteessa ja muutenkin alkutekijöissä, eli siisteys ei ole mikään taivaitahipova, mutta oon silti ihan ylpeä itestäni, että sain muutettua nuo vanhat ja käyttökelvottomat korvikset jopa ihan söpöiksi.

25 kommenttia:

  1. Oot tosi taitava! Ite en kyllä ois osannu noin hienoja tikkareita taiteilla millään:)

    VastaaPoista
  2. oi, ko söpöt korvikset! :3

    VastaaPoista
  3. oi ku niistä tuli kivat!:)

    http://fannisproblems.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. tykkään banneristas tosipaljon ! :> voi munki tekis mieli tuunata joku vanha vaate tai jotai, en vaan osaa ja tulos näyttää eskarilaisen tekemältä:'D kiva blogi sulla(: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! c: Ja haha rohkeesti vaan, ei niitten täydellisiltä tarvii näyttää! :-D

      Poista
  5. sul on ihana blogi just sentakii ku et kirjottele tänne vaan ''mitä tein tänään'' vaan just tämmösiä inspiraatio postauksia ja välillä musakeikoista, matkustelusta yms. :-) tää eroaa muista hyvin positiivisel tavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww!! :-) Sun kommentit on aina ihan parhaita, oot ihana :-)♥

      Poista
  6. moikka! mun blogissa on sulle Liebster blog-tunnus! :)

    http://nowhigherthanever.blogspot.fi/2012/10/life-is-such-challenge.html

    VastaaPoista
  7. Voi vitsi miten kiva idea oikeasti! Tuommoset korvikset ois just tosi ihanat! :-)

    http://m-a-r-j-a.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Vautsi, tosi kivat! Kelpuuttaisin itsellenikin :-)

    http://nenskun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. aiva ihanat! ♥ miksen mä osaa mitää tällästä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tarvikkeita vaa rohkeesti käteen ja kokeilee! :-) En mäkään oo ennen tehny mitään vastavaa enkä yhtään tiennyt et nää vois tosiasiassa onnistua, mutta niin siinä vaan kävi kun tarpeeks yritti! :-D

      Poista
  10. mmmmitäs ihmettä, ihan tajuttoman kivat!! itelläni ei ois kyllä taitoo rueta väsäämään tällasia, tosi kivat! :)

    http://idasofiaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Ihanat korvikset! Tosi kiva tää sun blogin ulkoasu ja tätä on mukava lukea. :))

    http://katrisdays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Ihania DIY-juttuja täällä ja soma blogi muutenkin, jään stalkkailemaan! :-)

    VastaaPoista