2012/12/04

♣ Coffee and cigarettes are best when shared with you

En oo koskaan täällä maininnutkaan, mutta satuin ennen olemaan mielettömän riippuvainen Coffee house -kahviin ja käytiin silloin Coffarissa mun kaverin kanssa vähintään 18 kertaa kuussa (jep, mä laskin!). Lähiviikkoina mulla on tullut ikävä sitä huippumakeeta ja ylihinnoteltua kahvia, joten on ollut mun vuoro ottaa pannu käteen ja testailla, jos osaisin ite jäljentää Coffarin kahveja.
coffee1 coffee2
Tällä kahvilla on varmasti hyvä aloittaa postaus Coffarijäljennyksistä, sillä tää ei ole Coffarijäljennys. Jepjep. Tästä tuli itseasiassa tosi hyvänmakunen kahvipirtelö, jota suosittelen oikeasti kokeilemaan. Heitin blenderiin yhden banaanin, pari ruokalusikallista kaakaojauhetta, ehkä desin tai vähän reilu maitoa ja kahvia yhtä paljon kuin maitoakin. Lopulta pistin sekaan vielä kinuski-suklaajäätelöä, jota löytyi pakkasesta. Sitten blenderi päälle ja lasiin. Tätä vois oikeasti tehdä uudestaan - itse kun en ihan normikahvin, maidolla tai ilman, ystävä ole ollenkaan.
coffee3 coffee4
Tää ei oo millään tasolla mainitsemisen arvonen kahvi, mutta hyvää se kuitenkin oli. Tässä ei ollut muuta kuin lämmitettyä maitoa, tavallista kahvia ja tuota samaa edellämainittua kinuski-suklaajäätelöä. Toi jäätelö on ihan huippua kahvin kanssa.
coffee5 coffee6
Asteikolla yhdestä viiteen, kuinka tyylikästä teidän mielestä on se, että juon jääkahvia lasituopista? No anyway, tämän lasin pohjalle pääsi kaksi desiä vahvaa kahvia, kolme desiä maitoa ja kaksi ruokalusikallista fariinisokeria sekä läjä jäitä. Tästä tuli ihan superhyvää, saatoinpa taas jälleen rakastua.

Täytyy sanoa, että oon kyllä mielettömän ylpeä itestäni, ettei yksikään näistä kahveista lentänyt komeassa kaaressa takaisin pöydälle maistamisen jälkeen. Jos kukaan luottaa mun makuun tai järkeen ja kokeilunintoon, niin koittakaa tekin toki näitä mun hieman hämäriä kofeiinijuomia.

8 kommenttia:

 1. Oi pitääki testata! Perus että mun "erikoisin" kahvitekele kotona onkin joku jossa on sokeripala :D oivoi... Ihania hyvälaatusia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo sama, oli sit pakko testata jotain oikeesti erilaista :-D Ja kiitos! Tarkkaan ku kattoo niin huomaa mun mahtavat muokkausskillitkin ton valkosen taustan kanssa ;)

   Poista
  2. Ohooho maukas! mil muokkaat :p?

   Poista
  3. Picmonkeyllä, gimpillä, pixlr-o-maticilla, kirsikkana kakun päälle myös paintilla jos sille päälle satun hahaa :-D Mut vähä millä sattuu! :-)

   Poista
  4. Paint <!3 mut jees picmonkeytä itekki käytän mut pitääpi tutustuu noihi muihi vähä paremmin ! :)

   Poista
  5. Haha paint on ihan huippu!

   Poista
 2. oijoi ko hyvä näköstä!:o

  VastaaPoista