2012/12/21

♣ Korkkaa kalja auki, istu alas ja nauti

Kaljapulloja tai -tölkkejä, joille on tehty sarvet viidenkymmenen sentin hintaisesta piippurassista ja naamat tusseilla, paperilla ja kaksipuolisella teipillä? Porokaljaa? Mahdollisesti maailman älyvapain lahjaidea, mutta samalla myös toimiva, jouluinen ja hauska lahja juuri niille, joille ei keksi yhtään mitään. Kukapa kaljan ystävä ei nyt kuitenkaan joululahjana tykkäisi sixpackistä tai parista bissestä?DSCN1965 DSCN1953
Mulla se onnekas, joka tämän lahjan vastaanottaa, on taas vaihteeksi faija. Ostin 4packin Guinnessia, iskän lempiolutta, joka myös muuten hintansakin puolesta riipaisee syvästi tämän pihin opiskelijan lapsuuden säästöjä.

Mitään kummempia ohjeita näihin ei varmasti tarvitsekaan, sen verran yksinkertaisia ovat. Mutta varmasti piristävät ainakin jouluaattoa, jos lahjojen availu ja niillä leikkiminen kuuluu joillain jo aatolle.

10 kommenttia:

 1. Hahaaha tää on ihan ylihyvä! Pakko käydä huomenna kaupassa ostamassa pari kaljaa isälle lahjaks ihan vaan sen takia kun tää on niin hyvä idea :-D

  VastaaPoista
 2. hohoo, minäki haluan ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan kauppaan kaljaa ostamaan! ;)

   Poista
 3. loistava idea! :D hitsi ku ois aiemmin tajunnu ku oon jo ostanu lahjan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän kaljat mikää paha lisä ainakaan hinnan puolesta oo (ellei sit osta tollasta porvaristokaljaa niinku minä..) :-D Tai ens vuonna sitten!

   Poista
 4. hahah ihana otsikko! :D

  VastaaPoista