2013/02/07

♣ I got nothing to do, nothing to lose

Kerron harvoin mun blogissa kuulumisia, sillä rehellisesti sanoen en usko, että ne ketään kiinnostavat, haha. Nyt on kuitenkin pakko mainita sen verran, että olen alentunut sille ahneuden tasolle, että ihan suhteellisen varakkaana ja pihinä opiskelijana olen sekaantunut myös työelämään, joten mulla on nykyään jatkuvasti kiire. Jos koulu alkaa myöhään, meen aamuvuoroon töihin, ja juoksen sieltä kouluun parille tunnille, jonka jälkeen saatan palata takaisin töihin muutamaksi tunniksi. Stressin ilmeneminen on siis sanomattakin selvää.

Lupasin ennen joulua tehdä hyviä tekoja, joita tosiaan muutamia tein, mutta muuten niiden suorittaminen jäi ihan mielettömän vähäiseksi. Päätinkin siis korjata asian tässä ystävänpäivän tienoilla, ja olen keksinyt naurettavan paljon ihan pieniä ja yksinkertaisia juttuja, jotka mahdollisesti piristävät niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. 
ccccch1
Siispä just tällaisia random acts of kindness -juttuja tulossa, myöskin mun parit kaverit täyttää vuosia lähiviikkoina, joten huippuhienoja DIY-lahjoja myös tulossa. Voin siis melkein käsi sydämellä ja oman nimeni kautta vannoa, että tämän viikon lopulla ja ensi viikolla pitäisi tulla äärettömän paljon enemmän postauksia, kuin mitä olen nyt melkein nälkävuoden pituiseen aikaan (eli kuuteen päivään) saanut kirjoitettua ja kuvattua.

8 kommenttia:

 1. Jeee! Niitä odotellessa! :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on just toi etten melkein koskaan ala tarinoida mitään suurempia mun kuulumisista, en suullisesti enkä kirjallisestikaan. Oletan aina ettei ketään kuitenkaan kiinnosta yksityiskohtaiset ja pitkät selostukset siitä mitä mun elämässä on tapahtunut :D

  http://zarkku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NONII! :-D Jotenkin mun päähän ei vaan mahdu se käsitys lifestyleblogien suosiosta tai ylipäätään julkkisjuoruista ja tällasista, ketä ihan totta kiinnostaa kenen kanssa joku julkkis on käynyt kahvilla tai mitä joku random bloggaaja söi aamupalaks, wtf? Hienoo kuulla etten oo yksin haha! :-D

   Poista
 3. Tosi kiva blogi sulla, jäin seurailemaan! :)

  http://passengerandthebaker.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. vähänkö sulla on kiva blogi ja oot tosi nätti!:--)

  http://fields-of-gold-iida.blogspot.fi/

  VastaaPoista