2013/03/08

♣ 3D

Yksi bisnes, jota en ole koskaan ymmärtänyt, on kaupasta ostettavat synttärikortit. Ellei niihin skriivaile jotain sydäntäriipaisevan koskettavaa runoa, huonoa läppää tai muuten vaan kivaa tekstiä, niin eikös ne yleensä lennä roskiin heti vastaanottamisen jälkeen? Tän takia en ole elämäni aikana varmaankaan kertaakaan ostanut valmiskorttia, vaan mun alaa on enemmän taiteilla niitä itse. 

Taiteilua tämän uusimman kortin kanssa on ainakin tarvinnut - väsäsin nimittäin mun 18 vuotta täyttäneelle kaverille kortin, johon enää ei ihan normaali korttipohja riittänytkään. Ideointivaiheessa ainoa ajatus oli, että halusin jotain joka... no, erottuu.
3D1 DSCN3326
Mun oli totta kai pakko lisäillä hieman alkoholin makua korttiin, koska synttärisankari kuitenkin täytti kahdeksantoista. Tulostin Alkon sivuilta noita pulloja, liimasin ne pahville ja leikkasin irti. Laitoin niitä ja erivärisistä papereista leikattuja ilmapalloja osan korttiin kiinni, osan alle taas palan pahvia, jolloin koristeet olivat hieman eri korkeuksilla.

Lopuksi teippasin kortin reunoihin langanpätkät, joihin taas kiinnitin oranssista paperista leikattuja kolmioita ja kirjoitin jokaiseen kolmioon yhden kirjaimen muodostamaan sanat "paljon onnea". 
3D2 DSCN3359
Ja tällainen siitä valmiista kortista tuli. Teen tällaisen ihan varmasti joskus vielä uudestaan, koska tää on niin erilainen kortti, näitä ei ihan jokaisesta cittarin ja prisman korttihyllystä löydy ja tää oli kuitenkin ihan superhelppo tehdä. Okei, ehkä jokaisella kerralla en vaan ota noita Alkon pulloja mukaan, mutta nehän nyt voi korvata ihan millä tahansa muulla. Seuraavalla kerralla lisään myös noita ilmapalloja paljon enemmän tuomaan vähän lisää väriä. Mut mitäs te diggailette - tällainen vai kaupan valmiskortti mielummin?

Ps. Naturalshopin arvonta on päättynyt ja voittajaksi päätyi osallistuja nimimerkillä millla.! Voittajalle on laitettu sähköpostia.

18 kommenttia:

  1. aivan upee kortti !:o pitää ite kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa kiitos! :-) Ja ui loistavaa, toivottavasti onnistuu hyvin!

      Poista
  2. Ompa tosi upee kortti ! Itelläni ei ehkä kestäis hermot tossa, vaikka sanoitkin että helppo tehdä :D

    Mukavan näkönen blogi muutenkin !

    my-name-my-game.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos! :-) Eipähän tossa kieltämättä paljon muuta kun leikkailua ja liimailua tarvinnut :-D

      Poista
  3. Sulla on ihan mielettömästi näitä DIY ideoita! :o Tää kortti on ihan super, oisin ite ainaki tosi otettu jos tollasen saisin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tarpeeks pitkään ku jaksaa valvoo nii jäätävä kasa ideoita aina yllättää ;-D Mut aww, ihan mahtavaa et tykkäisit! :-)

      Poista
  4. Vaude miten kiva idea kortissa! Ja tosi hienon sait siitä aikaan :)
    Innostuin blogistasi niin, että saitpa tästä uuden lukijankin!

    http://sitasuntata2.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Heippa! Olen työharjoittelussa Espanjan Fuengirolassa ja kirjoittelen päivittäin blogiini. Jos kiinnostuit, käy ihmeessä kurkkaamassa! :-)

    www.hennanblogii.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä oon lukenu sun blogii jo ties kui pitkää :-)

      Poista
  6. hah, vähä ihana! kyl oisin otettu tuollaisesta kortista! :p

    ja mä taas tääl lueskelelen sun blogias ku tein itekki uuden ;)

    VastaaPoista
  7. tosi hieno idea ja kortti!
    itekään en oo koskaan ymmärtänyt niitä valmiita kortteja, onhan se paljon mukavempaa askarrella ite eikä vaan valkata sieltä korttitelineestä jotain tusinakamaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! :-) Ajatushan siinä pelissä just on se mikä merkitsee, eikä se jossain tehtaalla painettu "Hyvää syntymäpäivää"-teksti.

      Poista
  8. kiva blogi, liityin ! :----)

    http://theskyisnotlimit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ihan järjettömän ihana kortti!! :)

    VastaaPoista