2013/04/01

♣ Slowly breaking through the daylight

Olen viimeviikot elänyt sellaisessa harhaluulossa, että elämme vielä masentavan ja suupieliä alaspäin vetävän talven synkimpiä ja kamalimpia hetkiä. Toisinsanoen olen siis tainnut kulkea ulkona silmät kiinni. Vasta tänään selaillessani joulu-tammikuun ulkona otettuja kuvia satuin tajuamaan, että maisema on vaihtunut aika radikaalisti. Ehkä se paljon hehkutettu kevät sittenkin on täällä, ehkä enää ei välttämättä tarvitsekaan pelätä kamalia takatalvia ja yllätysminijääkausia. 
  daylight-1 daylight-2 daylight-3 daylight-4
Fiilistelin sitten kevään alkua paintvelhoilemalla (paljastus: muokkaan varmaan yli puolet kuvistani paintilla) vähän keväisempiä tekstejä näiden tammikuun kuvien päälle. Oli kans mahtava tunne, kun muokkaamisen jälkeen huomasin, että nää biisin sanat olikin ilmeisesti ihan päin persettä (kiitoksia lyrics007.com). Noh, vähän keväisempää fiilistä mä joka tapauksessa tavoittelin, ja vaikka nyt tulikin hieman väkivalloin kohdeltua noita Coldplayn biisin sanoituksia, niin fiilis niissä pysyy silti samana. Sen voimin julkaisen nää kuvat kaikesta huolimatta. Kai tähän loppuun vois toivottaa myös hyvää kevättä kaikille - nyt, kun minäkin vihdoin tajusin tämän vuodenajan koittaneen.

8 kommenttia:

 1. kivat noi kuvat! :)

  miiaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi & oot tosi kaunis(: ! jään seurailee !

  http://mylifebystina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. upeita kuvia ja hyviä tekstejä! oot myös ihan älyttömän kaunis:o

  http://inka-allornothing.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Rakastan näitä tekstikuvia ihan sairaan paljon! Ja muutenki sulla tositosi ihana blogi ja vaikutat positiiviselta ihanalta ihmiseltä!<3

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa voiei kui ihana kommentti! :-) Pisti hymyilyttämään ihan äärettömästi, kiitos!♥

   Poista