2013/05/29

♣ Henkistä rikkautta, materiaköyhää.

Mulla on pää selkeästi ihan sekaisin, sillä oon yhtäkkiä innostunut ihan omituisista asioista.  Innostus on vielä niin suurta, että musta tuntui, ettei intopostauksen tekeminen olisi yhtään typerä idea.
megan1 megan6 Joo... luitte ihan oikein. Puutarhanlaitto, kasvien kasvatus, floristin ammatti ja viherpeukalointi. Lukuunottamatta lapsuuden kasvimaakokemuksia (eli sitä, kun kylvin tuntemattomia siemeniä multaan ja seuraavana päivänä perunat, porkkanat ja sipulit olivat kasvaneet mullan alle - kiitos äiti niiden salaa hautaamisesta kasvimaahani) mulla ei ole ennen käynyt mielessäkään mitään tämäntyyppistä. Yhtäkkiä mulle vain tuli pakottava tarve juosta Plantageniin ja hamstrata eri kukkien siemeniä ja koristaa pöydät ja parvekkeet erivärisillä kasveilla. Ehkä kesä sekoittaa mun pään ihan täysin, vaikka hei, onhan se pakko myöntää - on ne värikkäät kukat aivan järjettömän kauniita!

megan9 megan4 Pitsiä, ketjukoruja, kiharia hiuksia, flanuja, kesämekkoja, shokkivärihiuksia, läväreitä ja bändipaitoja. Haluan jotain uutta mun perus farkut + eka käteen sattunut toppi tai t-paita -tyylin rinnalle. Oon pitkään ollut sellainen "mirror, mirror on the wall, I don't give a fuck at all"-muija, joka siis toki välillä tykkää haaskata elämänsä laittautumalla tuntikausia, mutta yleensä meikin tekoon menee viisi minuuttia ja vaatekertana toimii tylsät perusvaatteet. Nyt aistin pientä muutosta. Hankalaa tästä tekee taas rahan puute ja toi, että toisaalta haluan äärityttömäisen tyylin ja toisaalta jätkämäisen ja rennon tyylin. Hmm, ehkä mä taas käännyn kirppareiden puoleen ja toivon, etten palaa kotiin kolmen uuden topin kanssa, jotka seuraavina päivinä yhdistän normifarkkuihin.

megan10 megan7 Mun tekee mieli mennä kirjastoon ja lainata niin paljon kirjoja, että ne työntekijät siinä tiskillä tuijottaa mua jo sellaisella "hanki elämä"-ilmeellä, sitten lähteä jonnekin rauhalliseen paikkaan ja syventyä johonkin ihan uuteen maailmaan. Ironista kyllä, just meneillään olevan koeviikon aikana oon kyllä välttänyt kirjoja niin paljon kuin mahdollista...

megan8 megan5
Rakastaa, ei rakasta. Ihan sama kumpi, tavoitteena ei ole yhteinen koti ja koiran hankkiminen. Mua on pitkään ärsyttänyt Suomen deittikulttuuri, mua inhottaa kun täällä ei oikeasti käydä treffeillä. Olisi ihan äärettömän mahtavaa vaan käydä treffeillä eri ihmisten kanssa, tutustua niihin, viettää aikaa erilaisten tyyppien kanssa ja saada uusia kokemuksia. Sovittiinkin sit mun kaverin kanssa, että järjestetään molemmat toisillemme yllätystreffit toistemme kanssa kesäkuun aikana. Ite oon jo ihan innoissani järjestelemässä meille omia vuosisadan treffejäni, ja totta kai ootan pelon ja onnen sekaisin tuntein myös näitä mun kaverin järjestämiä treffejä. Hui.

new2 megan3
Apua... Mulla on ollut monta kertaa elämäni aikana tatuointikuume, mutta nyt tää alkaa muistuttamaan enemmän jo jotain vakavanpuoleista tatuointi-influenssaa. Sain pienen helpotuksen kuumeeseen mehujääpaketin mukana tulleesta Mikki Hiiri -tatuoinnista - siis ihan totta, kuinka säälittävää?! Iho kuitenkin näytti jotenkin niin kauniilta, kun jossain oli jotain koristetta - oli se sitten ajatuksen kanssa päätetty, merkityksellinen kuva tai juurikin tuo hetken mielijohteen Mikki Hiiri.

Tää loputon innostus vie multa energiaa ja tuo sitä takaisin entistä enemmän. Aluksi teki mieli tehdä muutoksia. Lopulta tajusin, että mua ei edes kiinnosta, kasvaako mun parvekkeella amazon 2.0, löytyykö mun alahuulesta pientä metallinpalaa, koristaako mun alaselkää musteella tehty hemmetin syvällinen Twitterin logo tai sudokuruudukko, pääsenkö mä superhienoille benjihyppy-syvänmerensukellus-riippuliitotreffeille, osaanko mä siteerata Tommy Tabermannin runokokoelmia tai ostanko mä yhtäkään uutta vaatekappaletta. Tällä hetkellä tuntuu, että pelkkä tää into riittää. Tuntuu siltä, että oon täynnä kaikkea uutta, intoa, elämää.

30 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Mulla tää kesä ja aurinko tuo kans erilaista positiivista energiaa, talven jälkeen tuntuu kun olis heränny eloon oikein kunnolla :-) Kivanolonen blogi ja kirjotat mielettömän hyvin! :-)

    http://marikaoaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää, kiitos paljon! Ja ihan oikeessa oot, talven jälkeen on vaan aina ihan ylitsepääsemättömän mahtava fiilis! :-D

      Poista
  2. Ihanaa, mulla on just tämmönen kesäfiilistely vaihe päällä ja kuvausinspiraatio on päässy valloilleen :-) kesä tulee ja saan lukea sun positiivista energiaa täynnä olevia postauksia! Iina oot mahtava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha Nelli oot kyllä ihana♥ :-) Sun kommentit piristää aina!

      Poista
  3. oot kyllä niin ihana! :--) mulla on tiiäkkö aivan sama olo, tää vaan nosti fiilistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha ihana! :-) Ja ui, mahtavaa jos sul on kans samanlainen fiilis :-)

      Poista
  4. Sulla on ihana blogi ja tosi hienoja kuvia, vau! :) Ois kivaa, jos kävisit kurkkaamassa myös mun blogin. :)

    http://weerabettina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos mielettömästi! Ja joo, tietty käyn tsekkailemas kans sun :-)

      Poista
  5. Ihana blogi ja tosi inspiroiva postaus! :) sait uuden lukijan! ;)


    sonia-bettertogether.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. inspiroiva postaus todellakin!:-) ja rakastuin tohon korvakoruun!! rakastan muutenkin blogias ihan hirmusesti, oot niin persoonallinen ja aina ilone et tulee itellenikin hymy huulille! ansaitset todellakin kaikki lukijasi, ihanaa kun olet löytänyt tiesi tänne blogien maailmaan,haha:>♥

    http://www.live-in-a-fantasy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tällasten kommenttien takia bloggaaminen on nii hemmetin palkitsevaa! Apua, tulin tästä niin hyvälle mielelle, ettei mitään järkeä. Kiitos ihan superpaljon♥ :-)

      Poista
  7. Vautsi, mitä kuvia! Ihana fiilis näissä sun blogin kuvissa muutenkin :-) ♥
    Hihi, tää postaus on niin ihana!

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. ää tää oli tosi ihana postaus <: mutten pääse yli siitä, miten söpö toi mikkitatska on:D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahaha niinpä, se oli nii söötti! :-D

      Poista
  9. Aww toi tatska :3
    Ja sun banneri on ihana!

    VastaaPoista
  10. Waaau, ompas hiano blogi ja hienot kuvat! :)

    VastaaPoista
  11. ihana postaus! tosi kiva blogi muutenki, käy ihmeessä kattomassa mun ja kaverini yhteinen blogi :

    http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Hihii, ihana postaus, mäkin aina innostun kaikesta enemmän tai vähemmän randomista! :D Toi treffien järkkäys -idea kuulostaa huisilta, toivottavasti tulee kivaa!

    ... ja mäkin olen pohtinut tatskan ottamista lähiaikoina oikein tosissani, ottaa vaiko eikö ottaa, siinäpä pulma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha varmasti tulee, ton tyypin kanssa on muutenkin aina niin kivaa, niin eiköhän treffitkin sen kanssa onnistu ;-)! Ja jep, tatskakuume on ihan hirveä, pitäis olla niin varma ettei siihen kuvaan ikinä kyllästy :-D

      Poista
  13. upea postaus ! blogisi on muutenkin positiivisella tavalla erilainen kuin nämä tusinamassaplaahblogit.

    lets-just-runaway.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan supermahtava kuulla, just siihen mä pyrinkin :-)! Ja ahhaha "tusinamassaplaahblogit", ihan liiankin oikein kuvaava sana :-D

      Poista
  14. Ihan älyttömän kiva tää postaus! Mahtava idea toteuttaa ja idean lisäks onnistuitki tosi mahtavasti! Minä ainaki luin tosi mielenkiinnolla läpi ja samaistuinkin pitkälti! Kirjotat mahtavasti! (:

    http://viiskyttieta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koin valtavaa rakkautta tätä kommenttia kohtaan, IHANA, hymyilen tän ansiosta varmaan koko loppuyön! :-D Kiitos ihan äärettömästi!♥

      Poista
  15. Tosi kiva postaus! (: Söpö tatska (; Ja toi korvakoru on upee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki diggailen kyl tosi paljon, kiitos!♥

      Poista