2013/08/18

♣ Geometric.


Mitä on tapahtunut? Mä oon rikkonut mun neuroottisen tarkan postaustahdin niin reippaasti, että ihan hävettää postata enää. Mulla on luonnoslista täynnä valmiita postauksia, mutta kuulen jonkun pienen perfektionistin ininän, että hei, sä kyl osaat ottaa parempia kuvia ja tää postaus ei oo hyvin kirjoitettu eikä DIY tarpeeksi hyvin tehty, joten jokaikinen postaus on jätetty toistaiseksi julkaisematta. Hngg. Tänään mä kuitenkin leikin taas jälleen mun kännykän takakuorella ja loin puolivahingossa jotain niin söpöä, että mun oli välttämätön pakko tulla postaamaan se myös tänne. Tää tuunailu oli itseasiassa myös mun mutsin mielestä niin söpöä, että jouduin koristelemaan senkin puhelimen mustanpinkillä timantilla.                               geometric7 Teippiä, kynsilakkoja ja kärsivällisyyttä. Ne ja vapaavalintaisesti paperi ovat ainoita tarvikkeita tässä projektissa. Mä luonnostelin ensin kuvion paperille, leikkasin sen irti ja laitoin teippejä puhelimeen kiinni paperin ympärille, jotta sain täysin oikeanlaisen muodon ja mittasuhteet. Kaikkien teippien asettelun jälkeen lakkasin pohjan metallinharmaalla sekä sitten vaaleanpunaisella glitterilakalla, ja kuivumisen jälkeen varovasti irrottelin teipit. Reunat kannattaa tarvittaessa käydä läpi päällyslakalla, jotta lakkakerros ei käytössä repeä.

Ja siinä se. Sen enempää vaivaa ei tarvita.
geometric2 geometric3 geometric4 geometric6
Lähiaikoina mä oon kyrpä otassa lukenut ruotsia ja terveystietoa, ollut turhan kriittinen blogini suhteen, rakastunut löytämiini bändeihin sekä hymyillyt luonnottoman paljon. Kaikkea mun maailmaa järkyttävää on tapahtunut ihan liikaakin; välillä on tuntunut, ettei halua nousta koko päivänä sängystä. Mut mä oon edelleen nipinnapin järjissäni ja kaikesta huolimatta järjettömän onnellinen. Aika hassua. Mut kans aika ihanaa.

10 kommenttia:

 1. Ooo onpas hienot!
  Vois oman luurin takapuolelle kehitellä jotain tuollasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Parasta et kyllästyessä nää saa parissa minuutissa pois kynsilakanpoistoaineella :)

   Poista
 2. Moikka! Järjestän CaseApp nimiselle yritykselle arvonnan blogissani ja osallistumisaikaa on kaksi viikkoa. Tästä linkistä (http://thephotodiary-by-saralehtomaa.blogspot.fi/2013/08/caseapp-giveaway.html#comment-form) pääset osallistumaan jos kiinnostaa :) Onnea matkaan!
  -Sara

  VastaaPoista
 3. minne sun blogi into on kadonnu ku ei oo postausta kuulunu lähemmäs kuukauteen!? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukioon :-( Mul on terveystiedon ja ruotsin kirjotukset nyt syksyllä ja menee ihan laittoman paljon aikaa pänttäämiseen, en oo jotenkin pystynyt yhtään ees ajattelemaan mun blogia tai säätämään mitään DIYtä :-( Mut lopettaa en aio, kyl mä tästä vielä piakkoin palaudun virkeenä viimestään kirjotusten jälkeen! Ja anteeks tosi paljon tällasesta typerästä tauosta :-(

   Poista
  2. ymmärrän kyl hyvin, tsemppii sulle paljon lukioon :-) & ei se mitään, eiks se oo niin et koulu menee kaiken edelle, kirjotat sitte ku ehdit täynnä uutta energiaa ja inspiraatiota eiks jea ;)

   Poista
  3. Kiiitos, ihana et ymmärrät! :-) Ja hahah näin on, pakkohan täs on nyt panostaa vaikkei yhtään kiinnostaiskaa :-D

   Poista
 4. ikävä sun postauksia! :D

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana!! Mut älä huoli, mä palailen ihan tosi pian kyllä! :-)

   Poista