2014/02/04

♣ DIY bags filled with candy

6D Ystävänpäiväks mä taiteilin tällaisia pieniä karkkipaketteja, joita voi jaella kavereille tai tutuille. Karkin sijasta totta kai täytteenä voi olla käytännössä mitä vain - rahaa, koruja tai mitä tahansa pientä, mikä sisäpuolelle vain mahtuu. 

Tarvittavaa: kahvisuodattimia, ompelukone, tussi ja karkkia.

For Valentine's day I made these little packets of candy that you can dole out to your friends or family. Instead of candy you can, of course, fill these with practically anything - money, jewellery or anything small that fits inside. 

What you'll need: coffee filters, a sewing machine, a marker and candy.
6B 6C
Alkuun leikkaa kaksi samanlaista palaa kahvisuodattimesta - ne voivat olla sydämen, kolmion, ympyrän tai vaikka timantin muotoisia. Sitten onkin hauska osuus: koristele toinen! Voit käyttää mitä vain mahdollista: washiteippiä, glitteriä, höyheniä, konfettia, uskoisin että niitä voi myös värjätä (varsinkin, jos käytät valkoisia kahvisuodattimia). Halusin pussukoiden näyttävän riittävän yksinkertaisilta, joten kirjoitin ainoastaan joitakin sanoja mustalla tussilla.

First cut two similar pieces from a coffee filter - they can be shaped like a heart, triangle, circle, diamond, anything imaginable. Then here's the fun part: decorate the other one! You can use anything imaginable: washi tape, glitter, feathers, confetti, I think you can even dye them (especially if you use white coffee filters). I wanted these bags to look fairly simple so I only wrote some words with a black sharpie.
6A
Tämän vaiheen jälkeen siirry ompelukoneesi luo. Aseta kaksi samanlaista palaa päällekäin ja ompele kaksi sivua yhteen. Nyt voit täyttää pussin millä tahansa haluat. Sen jälkeen ompele viimeinenkin sivu umpeen ja kaikki on valmista. En malta odottaa, että saan alkaa jakelemaan näitä ihmisille!

After this step head to your sewing machine. Place two similar pieces on top of each other and sew two sides together. Now you may fill your bag with anything you want. After this sew the last side shut as well and you're all done. I can't wait to start giving these to people!

4 kommenttia:

 1. tosi ihana idea! pitää varmaan ottaa tosta ideasta kaikki irti ja tehä ite samanlaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko suositella, näitä on nii helppo ja kiva antaa, oli tai ei ollut vastaanottaja edes hirveän läheinen ihminen, eikä oo silti perustylsää "tässä sulle suklaapatukka tai pieni karkkipussi"-tavaraa :)

   Poista
 2. mitä muita tekstejä kirjotit noihin? voiko tehä myös lahjapaperista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppuihin kirjotin vähän persoonallisempia tekstejä ihan itse saajille, insideläppiä tai jotain biisien sanoja :)
   Ja lahjapaperista, apua... No kokeilemisen arvonen varmasti olis vähintään, enkä nyt kyllä keksi yhtäkään syytä, miksei onnistuiskaan! Eli kokeilemaan vaan ;) Jos sillä ei onnistu, niin seuraavana luottaisin leivinpaperiin!

   Poista