2012/11/23

♣ How wonderful life is now you're in the world.

lights1 lights4 Mä oon jotenkin ihan järkyttynyt lähiaikoina, kun oon huomannut, kuinka lähes puolet blogeista täyttyy "mitä toivon joululahjaksi"-kollaaseista. Olenko ihan totta ainoa, joka muistaa oman viimeisimmän lahjatoivelistan olleen sitä aikaa, kun lahjatoiveet vielä ympyröitiin toys'r'usin tai BR-lelujen kuvastosta? En väitä, että tosiasiassa ois mitään väärää toivoa joululahjoja vielä lähemmäs parinkympin ikäisenä, mutta mun mielestä joulun tunnelmaa vaan pilaa just nää "tänä jouluna suutun, jossen saa iPhonea, uggeja, onepieceä, uutta läppäriä sekä järkkäriä"-asenteet.
lights5 lights3 lights2 Joulussa just on nimenomaan niin parasta se, että kaikki saa olla yhdessä, yleensä kun on vielä mielettömän mukavaakin, jos muistaa jättää stressin huomiotta. En enää tän ikäsenä oikein käsitä tuota materista käsitettä, ekana joulusta mulla itelläni tulee mieleen kuumat kaakaot, joulukortit, itse lahjojen tekeminen muille sekä joulun ajan "hyvät teot". Ajattelin esimerkiksi vähän ajan päästä käydä ostamassa halpoja patukoita kaupasta ja jakaa niitä koulussa kavereille, puolitutuille ja mukaville ihmisille. Multa se vaatii niin vähän vaivaa, mutta saattais piristää jonkun toisen päivää ihan huomattavankin paljon.lights7 lights6 Ainakin Jyväskylä on varustautunut tunnelmaan miljoonilla jouluvaloilla, jotka mua inspiroi ihan mielettömästi. Koittakaa tekin ihan oikeesti nauttia tästä ajasta ja tunnelmasta miettimättä sitä jumalatonta materiapuolta, sillä tätä joulun fiilistä - niin stressaavaa kuin se onkin - saa kuitenkin kokea vain kerran vuodessa.

21 kommenttia:

  1. Mä rakastam jkl:n jouluvaloja ♥ ja ite oon huomannu ton kollaasijutun kans, ja tavallaan ärsyttää, miten kaikki blogit on niin samanlaisia kun jutut kiertää ympyrää. Itsekin toivon joululahjoja, pienempiä tosin, mutta kaverini toivoo aina kaikkea mitä ei todellakaan tarvitse. Ja hänen vanhempansa vielä ostavat sen kaiken hänelle. Kamulla tällä kertaa toiveissa järkkäri, vaikkei osaa käyttää digipokkariaankaan... hmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh, tossa tilanteessa kannattaa tosiaan alkaa miettimään, että onks se joulun idea nyt kuitenkaa laittaa porukoitten ja sukulaisten pankkitilit pakkaselle... :-D Ja tollaset kollaasit mahtais olla vielä ihan kivoja, jos niissä ois jotain persoonallisia juttuja, mutta mä en ihan totta ymmärrä, että ketä kiinnostaa lukea kuinka joku haluu uuden puhelimen tai täydellisten naisten tuotantokauden lahjaks :-(

      Poista
  2. Voitit arvonnan mun blogissa käy kurkkaamassa sähköposti niin saadaan palkinto perille asti! :)

    VastaaPoista
  3. Kirjotat ihan super hyvin!:) eläydyin itekin niinku tohon tunteeseen kun lueskelin tota tekstiä. Mäkin muistan kun pari vuotta sitten itekin pikkuveljen kanssa selailin niitä "toivekirjoja" ja sitten annoin ne äitille ja mummille ja osa niistä sitten pakettien kautta toteutui...<3 sulla on ihana blogi!

    moioonlotta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kommentti! :-) Ja joo se oli aina lapsena niin parasta merkkailla niitä lahjoja jostai katalogeista :-D

      Poista
  4. VOI oioioi kun sulla on ihana blogi! :) piti heti liittyä lukijaksi. näitä postauksia lueskellessa sain niin paljon inspiraatiota kaikkeen. oon ihan samaa mieltä sun kanssa nuiden joululahja juttujen kanssa! nykyään joulu merkitsee niin eri asioita, ja joulu on ihanaa aikaa:) rakastuin nuihin jouluvalokuviin, jouluvalot on yks niistä joulun hienoista asioista:) ite oon myös miettinyt tuommosta suklaayllätystä ystäville, juuri tuommoiset pienet asiat piristää :>

    aranciata-bu.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin rakastuu suhun hahaha, vaikutat nii mielettömän ihanalta ihmiseltä ettei mitään rajaa! :-) Oikeesti yks parhaista fiiliksistä ikinä on se, kun tietää, et on piristänyt jonkun toisen päivää. Jos keksit mitään muita hyviä jouluaiheisia piristysvinkkejä niin muista suositella kans mulle! ;)

      Poista
  5. Upeita kuvia, en tiennytkään että olit Jyväskylästä :o Cool. Ja ihan totta tuo noista joululahjoista, antamisen ilo on parhain, vaikka jotain pientä lahjaa saa itsellekin tietty toivoa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, en kovin paljon täällä Jyväskylästä puhu :-D Ootko vai itekki täältä päin? :-) Ja ihan oikeessa kyl oot!

      Poista
  6. Tosi hienoi kuvii ja ihana banneri + ulkoasu!

    http://step-to-the-highway.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. sullapas on kiva blogi ! :) + hienoja kuvia !

    http://tiitumoi.blogspot.fi/
    käy kurkkaa mun jos kiinnostaa. :>

    VastaaPoista
  8. Ihana löytää tämmöisiä blogeja, joista tulee oikeesti hyvä mieli ja joissa on hyviä kirjoituksia ;_; Jäin lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, oot ihana♥ Piristit mun sunnuntaiaamua ihan äärettömästi :-)

      Poista
  9. Ihania joulukuvia :)

    ♥: obses-sions.blogspot.fi

    VastaaPoista