2012/11/04

♣ Mun kalenterist huolet pois. Heei, mitä mulla huomenna ois?

Oon ollut lähiaikoina tosi paljon yksin kotona, joka lisääntyy entisestään tammikuussa, kun mun veli lähtee inttiin. Silloin saan tän kämpän tyhjilleen ehkäpä viikoikskin kerrallaan. Oon lukion toisella luokalla, asun lähellä koulua eikä mulla ole minkäänlaisia tulonlähteitä, eli joudun asustelemaan vielä ainakin vuoden äitin nurkissa. Suunnitelmina on ollut jo vuosikausia muuttaa Tampereelle lukion jälkeen - mihin sinne ja mitä sinne lähdenkään tekemään onkin sitten ihan auki. Tää yksin oleskelu ja jatkuva siivoaminen, jotta kämppä pysyy edustuskuntoisen näköisenä, onkin saanut mut pakostikin vähän funtsimaan mun tulevaisuutta kokonaisuudessaan.
future1
Ensinnäkään mulla ei ole eikä ole koskaan ollutkaan unelma-ammattia. Yläasteella mietin, että tarjoilijan homma ois kiva, mutta meinasin silti lähteä amikseen matkailualalle, pienempänä tyttönä mietin, että musta tulee kennelinhoitaja, vuosi tai pari sitten rakastin leipomista ja olin varma, että avaan oman leipomon. Tässä vaiheessa elämää, kun niitä ratkaisuja pitäisi nimenomaan alkaa syntyä, on mun aivot sensijaan päättänyt luopua noista kaikista pienistäkin intresseistä tulevaisuuden ammattia kohtaan. Haluisin ammatin, jossa voin puhua englantia ja matkustaa, kirjoittaa sekä tehdä jotain luovaa. Miksei bloggaus voi olla ammatti?
future4future3
Näitä pikkusia haaveita mulla sit taas on ihan mielettömän paljon. Sain mun poikaystävältä ja kaverilta kuukausi sitten synttärilahjaksi skeittilaudan, joka vie mut tosi paljon lähemmäs yhtä mun unelmaa, eli skeittauksen oppimista. Musta ois supersiistiä osata laulaa, skeitata ja soittaa kitaraa - mikä tosin kertoo vähän hälyttävää faktaa siitä, että oon muuttumassa ihan mun poikaystävän kaltaiseksi, se kun osaa nää kaikki kolme taitoa.

Myös pikkutyttönä olin ihan äärettömän kiinnostunut avaruudesta, tulin aina koulun jälkeen kotiin ja aloin lukemaan sellasia järjettömän paksuja ja pitkiä kirjoja siitä. Vaikka silloin tiesin mielettömän paljon avaruudesta ja nykyään enää hädintuskin muistan planeettojen nimiä järjestyksessä saati sitten muistan, mihin sijoittuu asteroidivyöhyke, oon silti päättänyt, että aion nähdä paljon vaivaa sen eteen, että pääsisin joskus käymään avaruudessa. Nythän on vielä kehitetty niitä parin tunnin matkoja, jotka tietysti on ihan naurettavan kalliita, mutta silti jotain, johon mä aion pyrkiä.
future5
Ja tässä on sit ne neljä, jotka on täysin sellasia asioita, joiden kokemista ilman mä en suostu kuolemaan. Parisataasivusia kirjoja mä oon kirjottanut jo vähintään kymmenen, mutta yks mun haave on, että tässä vielä näin vähän vanhempana kirjoitan kirjan ja lähetän sen kustantajalle. Jep, oli se siis kuinka huono tahansa, mä haluan edes saada sen kokemuksen, että saan hylkäyskirjeen postissa, tai jos tosi huono kustantaja oli, niin hyväksymiskirjeen, haha. Myös toi aseella ampuminen on joku ihmeen päähänpinttymä - en tiedä aseista paljon mitään, en oo koskaan nähnyt sellaista oikeassa elämässä, en ole kiinnostunut ampumisesta harrastuksena ja niin edelleen. Mutta silti ampuminen ois niin mielettömän hieno kokemus, että mun on pakko se kokea. Onkin vähän suunnitelmissa lähteä loppuvuodesta ampumaradalle ja kokeilla tollastakin hulluutta.

Ja lopulta, tottakai, aion olla äärettömän onnellinen. Mähän oon asenteeltani aina onnellinen, keskityn niihin hyviin asioihin mun elämässä sen sijaan, että takertuisin johonkin yhteen huonoon juttuun. Tän asenteen pyrinkin pitämään päällä koko mun elämän ajan. Onko siis loppujen lopuks väliä, tuunko mä koskaan edes löytämään unelmieni ammattia, oppimaan laulamista tai elämään sillä tavalla, millä mä mun unelmissa elän - jos asenteen pitää kunnossa, uskoisin, että joka hetkestä voi nauttia. Toivotaan nyt kuitenkin, että vielä jonain päivänä mulle tulee se reaktio, että hei, toi on se juttu, jota mä haluan loppuelämäni tehdä.

10 kommenttia:

 1. miks osaat kirjottaa ja eläytyä noin hyvin :( aivan ihana teksti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, oot ihana! :-) Kiitos ihan mielettömästi!♥

   Poista
 2. ihana banneri sulla:)
  ccaritan.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. sulle on haaste! (::

  http://glitterdusttoyou.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana postaus! Ihanasti oot selittänyt nää kaikki kuvat, toisin kuin monissa blogeissa on vaan ne kuvat ja that's it. Ihanaa luettavaa, toivottavasti saavutat unelmasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kui ihana kommentti! :-) Toivotaan joo niin.

   Poista
 5. Tää oli kiva postaus! Kirjotat niin hyvin :)
  +
  haastoin sut mun blogissa (:

  http://millapiirtaa.blogspot.fi/2012/11/haastis.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Haha jännäää, käyn kattoo! :-)

   Poista