2012/12/18

♣ Super duper cute and I can't stand it.

cute1 Tiimarista saa eurolla tai parilla viisi rullaa niin söpön värisiä lahjanaruja, etten kestä. Mun tekis mieli ommella noista lahjanaruista itelleni joku mekko tai verhot tai tapetoida koko seinät niillä, ne on niin syötävän suloisia. Paketoiminen ei oo ikinä ennen ollut näin hauskaa.

Tänään kans keksin yhen mielikuvituksellisen tavan käyttää lahjanaruja. Meillä on valkoisella ikkunalaudalla Iittalan läpinäkyviä tuikkukuppeja, jotka on ollut mun silmään jo pitkään häiritsevän värittömiä. Tänään piristin niitä pienellä yksityiskohdalla.
cute2 cute3
Yksinkertaisesti siis kiinnitin tuikkuihin kaksipuolisella teipillä ihanan väristä lahjanarua, mikä ihan oikeasti mun mielestä näyttää superhauskalta ja piristää tuota värittömyyden kirjoa, joka ennen vallitsi meidän ikkunalautaa. Voiko näitä polttaa ihan normaalisti? Ei mitään ideaa, kokeilkaa. Meillä kaikki kynttilät yleensä lojuu vuosikausia kupeissaan ihan vaan periaatteen vuoksi, ovathan ne kynttiläkuppeja.

Ja jos toinen samankaltainen erittäin pieni paperinpiristys-DIY kiinnostaa, kokeilkaa naurettavan yksinkertaisia kultaisia niittejä. Vaikka niitteihin ei oikeastaan mitään huomiota kiinnitäkään, ovat ne silti mielestäni kultaisina tuhat kertaa kauniimmat, kuin tavallisen hopeisina. Ja tällä tekniikallahan saa vaikka minkävärisiä niittejä, vaikka sateenkaaren värisiä, kunhan vain ostat oikeanvärisen tussin.
cute4
PS. Tässä tilanteessa, jossa nyt olen, mun pitäisi varmastikin rajoittaa DIY-postausten vyöryä, sillä en osaa kuvitellakaan, kuinka hukassa olen joulun jälkeen blogini kanssa, kun tarvetta DIY-tuotoksille ei yllättäen olekaan. Siispä arvostaisin suuresti jos lukijani vastaisivat tällaiseen pieneen kysymykseen, että miksi luette blogiani? Onko lukijoissa ketään, kuka on roikkunut mukana puhtailta lifestyleajoilta lähtien vai pyrinkö jatkamaan DIY-linjalla, vai laitanko sekoituksen molempia ja vähän ehkä jotain muutakin?

Olen onnellinen, jos saan edes yhden vastauksen!
chain6

25 kommenttia:

  1. Itse ainakin tykkään DIY- postauksistasi, joten jos itsekin tykkäät niitä tehdä niin miksi ihmeessä mennä rajoittamaan niiden tekoa :>?

    Kiva vinkki muuten tuo niittien värjäys! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tarkotin tossa lopussa et joulun jälkeen en tiiä et onks mulla enää niin suurta tarvetta tehdä DIY-juttuja, kun nyt oon tehny niitä suurimmaks osaks joululahjoiks :-D Mut kiva tietää, ja jee, teit mut just onnelliseks ku vastasit! ;)

      Poista
  2. sekoituksen molempia! :)

    ja sul on täydelliset hiukset! *___*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Mul on just ollut ihan jäätävä hiuskriisi jo pari viikkoa, sun kommentti piristi just sopivasti :-)

      Poista
    2. vaikee uskoo :D varsinki ku vertaan sun hiuksii mun harakan pesään :D

      Poista
    3. Haha mul on vaa vaikeuksia tottuu peilikuvaan ku oon vaaleehiuksinen pitkästä aikaa :-)

      Poista
  3. Nämä DIY-postaukset ovat oikeasti ihan mielettömiä, älä luovu niistä! Niistä saa hauskoja ideoita, ja ne eivät ole sitä samaa massaa mitä kaikki blogit ovat täynnä. Sinulla on aivan omanlaisesi blogi, älä luovu tyylistäsi:) Tietty luen blogiasi, koska tekstiäsi on mukava lukea, ja kuvat ovat hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei kui ihana!♥ Mahdollisesti paras kommentti ikinä, kiitos! :-)

      Poista
  4. molempia vaan tulemaan ! oon lukenu sun blogias jo melko pitkää, yks mun suosikkiblogeista ku sulla on oma, ainutlaatunen tapa kirjottaa eikä oo vain niitä kuvia ruuasta ja juomasta ja kavereista ja sit vähä tekstiä että nyt on ollu kiirettä mut kerkesin tänne ja on ollu hauska viikko. sulla on ihana tapa kirjoittaa, hauska ja semmone etten osaa selittää, mut kuitenkin osaat kirjottaa blogia parhaiten mitä oon nähny :) + oot muute tosi nätti!
    ja nyt joulun alla niin SUURI KIITOS, mulla on nimittäi vaikeuksia näide joululahjojen kanssa ja sun blogista oon saanu tosi paljon apua kun oot tehny nuit diy-postauksii ! niitä vaa nyt enemmänki:D
    ja joulun jälkee lifestylee ja diy-postauksia aina kun oot saanu jotai ideoita askarrella ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa menin ihan sekasin tosta kommentista :-) Taidankin hymyillä loppuillan, haha! Ja ihana jos oon vaan voinut auttaa, toivottavasti oot saanu tehtyy kivoja lahjoja. Ja jep, tolla lifestyle-DIY-tyylillä taidan kyllä jatkaa joulun jälkeen, ehkäpä heittää sekaan vielä vähän enemmän videoitakin :-)

      Poista
  5. Oon ollu sun lukija jostain syksyn paikkeilta asti ja tykkään niin lifestyle kuin diy-postauksista! Varsinkin tässä joulun alla nuo diy-postaukset ovat pelastaneet paljon. Kiitos !(:

    VastaaPoista
  6. luen sun blogia koska tää on niin inspiroiva ja antaa ihania ideoita. on kiva kun löysin tälläsen missä et kerro arjesta, et tee ''mitä tein tänään'' postauksia, teet DIY-postauksia, rakastan niitä! En osaa oikein kuvailla enempää, ja myös selkee ulkoasu on plussaa ja ne paljastusvideot oli ihan mahtavii, niitä lisää hah :-D ihana olet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot ihana, musta tuntuu et sä oot lukenu mun blogia ihan ikuisuuden! :-D Ja kiitos paljon, videota tosiaan ois tarkotus tehä taas lähiaikoina koska sen tekeminen oli nii hauskaa :-)

      Poista
  7. Löysin tän sun blogis aika vasta, mutta tässä oli jotain tosi mielenkiintosta, persoonallista ja pirteetä niin liityinpä sitten lukijaksi :) Musta nää DIY-jutut on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon! :-) Pitää sit varmaan jotenkin koittaa pitää mun DIY-harrastus hengissä :-D

      Poista
  8. DIY jutut on tosi ihania, mutta toki voithan kirjoitella kaikkee muutakin ja sit aina kun keksit, niin jotain DIY juttuja. Ihania oot saanut taas aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  9. Tosi ihanat noi kynttilät, ja oot mielettömän kaunis!:)

    VastaaPoista
  10. tykkäään paljo blogistas, ja ETENKIN DIY-postauksista!;) jatkappa samaan malliin! ps ootpa nätti!:)

    VastaaPoista
  11. Diy postaukset on mahtavia en tajuu mistä saat kaikki ideat!!!:o ootko muuten värjänny siis kokonaan vaaleet?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Ja tota, miten sen nyt ottaa - oon tehny elokuun jälkeen 4 värinpoistoa, yhen vaalentavan värjäyksen ja lätkässy viel yhen blondin värin päähän. Silti nää on osittain vielä vähän oranssihtavat :-D

      Poista