2013/06/20

♣ Throw some glitter, make it rain

Mun yks vahvimmista periaatteista on se, että kaikki ilmainen on otettava. Hälyttävä raja menee kuitenkin siinä, kun ilmaiseksi saadut rumat tavarat pyörivät nurkissa vuosikausia. Satuinkin vähän aikaa sitten kiinnittämään huomiota, että vuonna 2007 otetussa valokuvassa taustalla näkyvässä jääkaapin ovessamme on tarrautuneena kiinni samat ilmaismagneetit, jotka siellä ovat tänäkin päivänä. Muistan, että pidin niitä jo silloin ikivanhoina. Siispä en voi sille mitään, että mieleeni tulvii karu mielikuva siitä, kuinka elettiin vuotta 2000, olin viisi vuotta vanha ja äitini pitkässä farkkuhameessa ja sellanen omituinen musta tatuointikoru kuristamassa kaulan ympärillä näki marketin hyllyssä magneetteja neljän danoninopaketin ostajalle ja hihkaisi riemuissaan, että lapset, nyt syödään danoninoa. Spice girls tai Anssi Kelan Nummela raikasi taustalla euromarketissa ja sitten palataan vuoteen 2013 ja ihmetellään, kuinka jonkun 17-vuotiaan bloggaajan mielikuva 2000-luvun alusta voi olla noin vääristynyt.

Jos siirrytään kuitenkin takaisin niihin magneetteihin... Koska näyttää pelottavan vahvasti siltä, että näistä magneeteista on kovaa vauhtia kehittymässä suvun perintö, päätin uhrata kolme ja lisätä niihin arvokkuutta ja silmäniloa edes hieman. Ja mikä silmälle onkaan iloisempaa kuin glitteri?
magnet5 magnet1 magnet2 magnet3 
Holy crap että se on sotkuista hommaa, mutta myös sen arvoista. Mun tekniikka oli sivellä liimaa magneetille, dipata magneetti glitteriin, antaa kuivua ja lakata päälle kerros läpinäkyvää kynsilakkaa, jotta glitteri ei myöhemmin karise irti. 

Ja kyllähän noita lopulta katseleekin paljon edellisiä mieluummin - varsinkin, kun tuunauksen myötä jääkaapilla käydessä mieleen ei enää tulvi alussa mainittua mielikuvaa 2000-luvusta. Kolme hurraahuutoa glitterille!
magnet4

20 kommenttia:

 1. tulipa noista kivat! pitäis varmaan kokeilla itekki :-) kiva blogi muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kannattaa testailla :-) (Jos vaan kestät sitä, että sormet ja kaikki tasot on täynnä glitteriä seuraavat päivät, haha...)

   Poista
 2. aivan ihana ulkoasu sulla :3!

  VastaaPoista
 3. ihana ulkoasu ja muutenkin tosi hyvä blogi ! Niin mahtavaa että olit tossa sun viime videossakin sillei normaali ja puhuit normaaliin ääneen etkä sillei ihan hiljaa! Oikeesti piristyin kun katoin sitä videoo ja kun selailin tätä sun blogia! jään lukijaks todellakin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa jes, tota on aina niin mahtava kuulla :-)! Kiitos ihan superpaljon :-)

   Poista
 4. Heijj! Määkin muistan noin magneetit! Ne oli kyllä niin kivoja ==)

  VastaaPoista
 5. Meillä on noita varmaa sata :DD
  Mut tosi hyvä idea! Ja kirjotat jotenkin tosi koukuttavasti :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha ihanaa, kohtalotovereita! :-D Meilläki loppujääkaappi viel täynnä, mut noi kolme päätin tällä kertaa uhrata ainakin näin alkuun... Ja hei kiitos :-)

   Poista
 6. Aikas upee keksintö! (: Ihanan kirkas vesi bannerissa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ja haha jep, mulla on aina ulkomailla ihan pakkomielteinen tarve kuvailla sitä vettä, kun suomessa se ei oo yhtään niin nättiä ja kirkasta :-Dd

   Poista
 7. voi luoja ku on syvää tekstii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikö, just sitä mihin mä pyrinki :-)

   Poista
 8. Ihana blogi ja ihania nää diy jutut :) Sait lukijan ^^

  VastaaPoista
 9. ihana banneri, kiva idea, ja haha muistan noi, eiks toi missä on Lupu ja Hupu oo jostain suklaamunasta? :D aivan ihana blogi näin muutenkin!

  jezzinkosmetiikkaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha joooo muute taitaa olla, emmä ees ite muistanu varmaks! :-DD Hyvin jääny ilmaistavarat sulla mieleen ;) Mut hei kiitos paljon!

   Poista
 10. ompa ihana blogi ja tosi kivoja kuvia! taidan jäädä seurailemaan :)

  http://emsimatu.blogspot.com/

  VastaaPoista