2013/12/13

♣ Triangular envelopes

Koin vaihteeks pienen hetkonen-hetken kun mun oli tarkoitus tehdä kirjekuoria. Mulla oli sakset, liimaa ja kynä sekä pino värillisiä papereita ja yritin vain keksiä tapaa, miten saada kirjekuorista nättejä. Lopulta oikeastaan vahingon kautta taitoin yhden paperin kolmion malliseksi ja nopeasti mietinkin, että mikä ettei.

Kolmionmallisia kirjekuoria, onks tää turhaakin turhempaa vai silkkaa nerokkuutta? En oo vielä ihan varma, mutta ainakaan näitä ei sekoiteta laskuiksi tai heitetä mainosten välissä roskiin.
triangle3
Villit osoitesensuurit

Paras puoli on taas tässä: nää oli vähintään mun järjen mukaan niin helppoja tehdä, että näiden teon pystyi selittää yhdellä kuvalla. Toivotaan, että joku saa jotain selkoa tästä yhden kuvan selitystekniikasta - vinkkiä ja tarkempaa informaatiota voi kuitenkin tottakai kysellä, mulla on kuitenkin joka vaiheesta kuvat joita voin tarvittaessa lisäillä.
triangle1
Toistaseks en oo ehtinyt kehitellä näihin mitään joulukortteja, mutta yhtä hyvin esim. valokuvista saa kolmionmallisia kortteja siinä, missä suorakulmion- tai neliönmallisiakin. Jos valokuvat ei sytytä, voi valkoisen kolmionmallisen korttipohjan koristella samalla tavalla kuin normaalinmuotoisenkin, tai kortin naamioida vaikkapa tonttulakiksi tai joulukuuseksi. Tässä kohdassa taas mielikuvitus on rajana eli... rajoja ei ole. Laitan kuitenkin itsekin tänne blogiin kortti-ideoita sitten, kun saan niitä näihin kuoriin väsäiltyä!

4 kommenttia:

  1. Aivan mahtava idea, pitää tehäkkin tollasia! Kiitos ideasta :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista