2014/04/19

♣ Jelly beans are the main reason why I'm happy.

Viime pääsiäisenä mä taiteilin ihan superupean ja superpastellinvärisen maljakkotsydeemin (pyydän jo nyt anteeksi, että oon tänään vähän verbaalisesti lahjaton), josta mun piti postailla, niin, vuosi sitten. Maljakkotsydeemi oli kuitenkin pääsiäispainotteinen ja pääsiäinen oli jo kaukana takanapäin silloin, kun sain projektin kuvat koneelle ja kuvankäsittelyohjelman kynsiin, joten päätin jättää postauksen tälle vuodelle. Nyt, kun se sopisi täydellisesti mun pastellinväri-innostuksesta kärsivän blogin postausrepertuaariin, en löydä postausta taikka kuvia, muokkaamattomina tai muokattuina, yhtään mistään. Ehkä tää on merkki, että mun pastelliriippuvuuden olisi aika astua syrjään.

Maljakkotsydeemi (anteeksi ihan oikeasti, etten keksi sille sopivampaa sanaa) oli kuitenkin sen verran hieno ja keskustelua herättänyt ilmestys viime vuoden pääsiäispöydässä, että päätin uusia sen tänä vuonna. Vuonna 2013 maljakon täyttivät vaaleanvioletit, -keltaiset, -punaiset sekä valkoiset parin sentin kokoiset suklaamunat, tänä vuonna spottivalon itselleen haalivat mun lempikarkit Jelly beansit. Alkuperäinen suunnitelma oli lajitella Jelly beanseista maljakkoon vain pastellinväriset yksilöt, mutta lopulta sinne päätyivät kaikki ostamani karkit (eli irtokarkkihyllystä haalitut puoli kiloa näitä ihanuuksia) maljakkoon muuten jäävän vajauden takia.
jellybean1
Nyt yksinkertaisesti ohjeet:
1. Etsi kaksi samanmuotoista, erikokoista ja suunnilleen samankorkuista lasista maljakkoa.
2. Aseta pienempi maljakko suuremman sisälle
3. Täytä maljakoiden välinen rako karkeilla tai koristeilla
4. Kaada vettä sisämaljakkoon
5. Lisää sisämaljakkoon kukat.

Tämän lisäksi mä vielä kieputin reunalle pari lahjanarua. Mielikuvituksen käyttö tällaisessa projektissa tosiaan on enemmän kuin suotavaa, sillä loppujen lopuksi maljakon voi täyttää käytännössä millä vain - ihan kaikella aina sitruunanviipaleista silkkipaperiin.
jellybean2 jellybean3

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana maljakkotsydeemi hah :-D sopii hyvin pääsiäisteemaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se viimevuoden oli kyl vielä kivempi mut kyl tääkin menee :-) Vaikee vaa olla syömättä noita karkkeja hahah :-D

      Poista