2012/11/02

♣ Tänään tekis mieli juosta suoraan päin seinää ja nauraa, nousta ja juosta uudelleen.

kukat2 kukat Käväsin tos yks päivä Tiimarissa ja löysin parilla eurolla ihan älyttömän söpöjä kukkia, joissa oli kiinnitysmahdollisuus rautalangalla. Mun oli siis ihan mieletön pakko ostaa ne ja tehdä niistä taas uus satsi kukkapinnejä, koska noin halvalla ja noin söpöjen pinnien saaminen on aika harvinaista, vielä kun niiden tekeminen on niin helppoa!

Tein myös mun siskontyttärelle joululahjaks samanlaiset tikkarikorvikset, kuin itelläni, mutta vaan pienemmässä muodossa. Tää 7-vuotias tyttö yrittää matkia mua kaikessa, joten ajattelin, että se saattais ilahtua suhteellisen paljonkin näistä korviksista, varsinkin, kun se sai ekat korvanreiät vasta pari kuukautta taaksepäin. Nää tein samalla tekniikalla, kuin ne edelliset, joiden ohjeet löydät tuolta pari postausta alempaa.
DSCN0030 kukat3 Muuten täs lähipäivinä on ollut tosi inspiroitunut ja hyvä fiilis. Erilaiset bileremixit on soinut bassot täysillä koneelta luoden mulle ihan mielettömän innostuksen lähteä jonnekin keikalle. Tää alkutalvi ei oo myöskään ollut niin paha, kuin mihin varauduin - tänään voisin jopa lähtee juoksulenkille, koska tiet ei oo jäässä ja tuolla itseasiassa tarkenee vielä ihan hyvin.

Ps. Jottei tästä mun blogista nyt kuitenkaan tule ihan kokonaan mitään DIY-blogia (mulla ois nimittäin nytkin tässä pöydällä pari valmista juttua, jotka voisin esitellä, mutta taidan säästää ne myöhempään), lupaan, että se paljastusvideo tulee ihan lähiaikoina. Hui. Eka video. Onks ihan ok jännittää?

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Haha no hyvä :-) Toivottavasti pystyn kuitenki olee siinä ihan rennosti sitten ettei tuu ihan tönkköä videoo!

      Poista
  2. Voi miten söpöt noi korvikset! (: Tosi ihanat. Ja hyvin se videopostaus menee!

    VastaaPoista
  3. Haluun tollaset korvikset.... :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kukkapinnejä !!! :)

    VastaaPoista
  5. Oi, sulla onkin tosi kiva blogi, varsinkin noi diy jutut oli ihania, ja päätin itsekkin kokeilla noita teepusseja:)
    Jään seurailemaan:)

    VastaaPoista
  6. Oooo ihania pinnejä! :) Ja miten söpöt korvikset, hii. ^^

    VastaaPoista