2013/07/04

♣ 6 months of falling in love PART 2

Viime postauksessa oli niin jäätävä into kirjoittaa mun uusista rakkauksista, että mun oli pakko jakaa postaus kahteen osaan. Ei sellasta sanaoksennusta muuten kukaan edes jaksaisi lukea... Mutta hei, jatketaan! Edellinen osa löytyy ihan tästä tämän postauksen alapuolelta.
kärlek5 Kuinka monen mielestä autossa istuminen on inhottavaa hommaa - aina on liian kylmä, kuuma, joku juttu ei toimi, bensa maksaa maltaita, perse puutuu ja ruuhkissa saa istua hamaan kuolemaan asti. Mä kuulun täysin päinvastaiseen porukkaan - mulle autolla ajelusta on tullut yksi hauskimmista jutuista ikinä. Ironisinta tässä on, etten omista edes korttia tai aio sellaista ainakaan lähivuosina suorittaa. Ja tiedän, että luulette heti viittaavani ikkunat auki, bassot täysillä, kaljaa ja kevyesti ylinopeutta -tyyliseen amisajeluun - en väitä vastaan, sehän on ihan mahtavaa, mutta mun mielestä nykyään ruokakauppaankin ajaminen on hauskaa. ...Tai siis kyydissä istuminen kun joku toinen ajaa.
kärlek6 Oon tainnut hehkuttaa kirjaston hienoutta mun blogissa jo aiemmin, mutta taas mun tajuntaan on iskenyt, että kuinka siisti mesta kirjasto oikeasti on. Kävin pari päivää sitten kysymässä kirjaston tiskiltä, että millon mun kirjat on menemässä vanhaksi (koska satun usein hukkaamaan ne kuitit ennenkuin ehdin laittaa päivämäärää ylös) ja kysäisin samalla, että monta lainaa mulla on hallussani. Tiskin tyyppi nosti hieman kulmiaan ja sanoi sitten, että "kolmekymmentäkaksi". Hups... Oon tainnut vähän innostua. Lukeminen on silti jotenkin niin siistiä, varsinkin englanniksi. Mutta hei, älkää saako väärää kuvaa. En mä silti mikään erityisen terävä muija ole, vaikka kirjoja roudaankin himaan vähän väliä.
kärlek3 Nää kaks sanaa yhdistettynä tuottaa jotain ihan mahtavaa: biitsi + kaverit. Voisin viettää mun koko loppukesän istuskellen Tuomiojärven likaisella, risuisella ja kivisellä rannalla, kunhan mulla on vaan hyvää seuraa ja aurinko paistaa. Rannalla ei yleensä törmää ihmisiin, joiden suupieliä painovoima vetää alaspäin. Vesi on kaunista, aurinko on kaunista, luonto on kaunista. Ihosyöpää lukuunottamatta onko biitsillä hengailussa edes huonoja puolia? Mä sanoisin, että silkkaa rakkautta.
kärlek7 Inspiraatiota ei voi olla rakastamatta. Totta kai oon aina rakastanut inspiraatiota ja inspiroitumista, mutta nykyään se iskee muhun niin usein, että musta tuntuu, että alan saamaan myös vastarakkautta. Niin omituisetkin asiat inspiroi mua nykyään ja tuntuu, että kävelen vihdoin kadulla silmät auki ja osaan käyttää mun aisteja. Mulla on nykyään jatkuvasti ihan mahtava fiilis.

Mahtavaa päästä purkamaan mun uudet rakkaudet myös teille. Kertokaa mulle, mihin jännään ootte itse rakastuneet lähiaikoina! Oon superkiinnostunut kuulemaan, kilometrin mittaisia tai lyhyitä ja ytimekkäitä kommentteja vaan tulemaan.

2 kommenttia:

  1. Uijh. Mäkin kuulun näihin ihmisiin, jotka rakastavat istua auton kyydissä. Itsekkään en korttia omista ja tuskin tuun hankkimaankaan ihan lähiaikoina, mutta tosiaan se kun saa istuskella toisten kyydissä on parhautta! Monesti voi yhtäkkiä tulla oikein semmonen fiilis, että voi kun nyt pääsis ajelulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha niinpä! Enkä mä ees tiedä mikä siinä on niin siistiä, mut jotenkin se on vaan ihan superkivaa :-D

      Poista