2013/07/03

♣ 6 months of falling in love

Ok, olen kolme päivää myöhässä, mutta mun tapoihin kuuluu olla myöhässä ja ajattelin, ettei kolmen päivän viive aiheuta maailman tuhoa. Tarkoitan tietysti siis sitä, että tämän kuun ensimmäisenä tuli vastaan vuoden 2013 puoliväli. Järkytyin pahasti tajutessani tämän ja aloin raivokkaasti selailemaan alkuvuoden kuvasaldoa miettien, että mihin se kaikki aika on valunut. Kuvia selatessani kuitenkin ainoa merkillepantava asia on se, että olen rakastunut aivan lukemattomia kertoja. Ai miehiin? Ehen, seurustelu on mun mielestä yks hirveimmistä asioista maan päällä ja mun tekee mieli itkeä joka kerta, kun huomaan ihastuneeni. Mitkä asiat sitten ovat vastaanottaneet mun mittaamattoman rakkauden tän puolen vuoden aikana?
kärlek4 Kesä on yleensä just sitä aikaa, kun nukutaan kaikki univelat pois niiltä ajoilta, kun käytiin koulussa tai töissä ja noudatettiin vielä normaalia vuorokausirytmiä. Tällä kaavalla on yleensä mennyt myös mun jokaikinen kesä - mun ennätys on heittää unirytmi alle viikkoon perseelleen ja mennä nukkumaan kuudelta aamuyöstä ja herätä neljältä iltapäivällä. Nyt oon kuitenkin rakastunut aamuihin. Epäilettekö mun mielenterveyttä? Haha, en ihmettele, harkitsen jo itse lääkityksen aloittamista.

Mut toisaalta... kelatkaa hetki. Eikö siinä ole jotain siistiä, että kadut, jotka ovat yleensä ihan täynnä ihmisiä, hetkellisesti huutavat tyhjyyttä? Että kaikkialla on rauhallista, shoppailessa ei ole jäätävää ruuhkaa, asiakaspalvelun ihmiset eivät ole niin vittumaisia ja väsyneitä kuin työvuoron loppusuoralla. Torit kuhisevat ihmisiä (varsinkin äärettömän sulosia hymyileviä vanhuksia!), ilmassa on vaan sellaista uuden päivän tuntua. Rakastan sitä tunnetta siitä, että mulla on koko vuorokausi aikaa tehdä mitä ikinä mä vaan haluan.
kärlek2 Ollaan alettu kavereiden kanssa käymään tietyssä kahvilassa kahvilla niin paljon, että tänään talo tarjos meille kupilliset. Tuodaanko me sille kahvilalle oikeesti niin paljon tuloja, että ne tarjoaa meille kahvit? Oon aina rakastanut kahvilla käymistä, mutta nyt se on riistäytynyt käsistä. Musta tuntuu, etten keskustassa enää teekään muuta, kuin roiku jossain kahvilan pöydässä tai terassilla ja nauti. Mua raastaa heittää pari euroa aina harva päivä kahvikupilliseen, mutta siinä on silti se joku tietty fiilis, joka saa mut palaamaan takaisin samoihin pöytiin samojen ihmisten kanssa.
kärlek1 En oo ikinä osannut kokata, mutta nyt ruoanlaitto on vienyt mun sydämen. Siitä ei ole vuottakaan kun soitin mun äidille kysyen ohjeita miten kiehauttaa vesi, kun en osannut keittää kananmunia tai kun vahingossa maustoin ranskalaiset vähän liialla suolalla (klikkaa tästä, jos haluat nähdä todistuksen kuvamuodossa). Nykyään mut taas löytää vähän väliä keittiöstä keksimässä omia reseptejä. Uusin mun suosikkijuttu on itsesuunnitellut tomaatti-mozzarellaleivät, joiden tekoon sain inspiraation yksinkertaisesti K-marketissa ja menin suoraan kotiin kokeilemaan ja, no, rakastuin.

Näitä uusia rakkauden kohteita on seitsemän, joten heitän loput seuraavaan postaukseen, joka ilmestyy varmaan jo tämän päivän aikana. Siispä loput neljä rakkautta ovat vielä toistaiseksi hämärän peitossa!

9 kommenttia:

 1. Ihana ja tosi värikäs blogi sulla!:)

  http://foreverandalways-lotta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen tänä vuonna oppinut rakastamaan aamuja. Olin luultavasti lukioni ainut abi, joka heräsi säntillisesti joka aamu viimeistään seitsemältä. (: Kyllä kannatti, sillä opiskelu sujuu näköjään parhaiten aamusta, vaikkei uskoisi.

  Ruoanlaitto oli minullekin ennen vierasta, mutta siihenkin olen oppinut. Hassusti samoja rakkauksia! Odottelen mielenkiinnolla toista osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, ihan mahtavaa et tulit kertomaan kans omia rakkauden kohteitas ja hassua kui nää meidän kohtaa! :-D Toivottavasti toinen osa ei oo sit hurja pettymys ;-)

   Poista
 3. Ihana blogi ihanine juttuine :) Tekstisi ovat jotenkin aina niin sympaattisia, että tulee hyvä mieli väkisinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, apua, ihana :-) Hahaha nyt hymyilyttää, kiitos!

   Poista
 4. Toi todistelinkki ei toiminu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ku kerroit, mietinkin et näkyyköhän se! Oon nyt Helsingissä kohta Kreikkaan lähössä, pistän sen kuvan uuteen osotteeseen sit viikon päästä ni sit pitäis näkyy :-) Se on kuitenkin ihan kattomisen arvonen kuva!

   Poista
  2. Näkyyks nyt? :-)

   Poista