2013/12/31

♣ 2013 favorites

365 päivää on vain tuntien päästä takanapäin. Siitä on mennyt ~120 päivää ilman blogia, ~155 päivää parisuhteessa, 70 päivää juoden alkoholia ja kahdeksan päivää ulkomailla. Myös lukemattoman moni päivä on kulunut stressiin ja hermoromahduksiin, joita aiheuttavat minulle nämä silti niin rakkaat DIY-projektit. Kaikesta perustyperyydestään huolimatta 2013 on kohdellut mua hellästi ja kiitoksena kokosin sille joka kuulta pari lemppariasiaa täältä blogin kätköistä. Laitan kans linkin jokaiseen postaukseen, jos tuntuu, että tekee mieli tsekata joku näistä.

Tammikuu
tammikuu
1. Korvisten maalailu ja koristelu. Hassua, mutta alennusmyynneistä löydetyt inhottavanvihreät korvikset muuttuivat pelkällä kynsilakkakerroksella mun ehdottomiksi lemppareiksi - jota ne muuten ovat edelleen.

Helmikuu
helmikuu
1. Kuvanmuokkaus, erityisesti kuun muokkaaminen. Timi Lexikonin 'Moon kuu'-biisin lyriikat sai mut kelailemaan kuuta ihan hirveästi, joten lopulta palavan innon vuoksi jouduin toteuttamaan tällaisen kuvaus- ja muokkaussession. Näistä kuitenkin tuli yhtiä mun lempparikuvista ikinä, ja itseasiassa jopa niin onnistuneita, että mun äidillä on edelleen suunnitelmissa teettää taulu yhdestä näistä kuukuvista.

Maaliskuu
maaliskuu
1. Onnellisuusvideo. Mun yks tavoista on olla jatkuvasti onnellinen. Esimerkiksi kesäisin saatan herätä kuudelta aamulla ja miettiä että jee, onpa kivaa herätä näin aikaisin. Jos taas nukun yhteen, mietin että jee, onpa kivaa että sain nukuttua. Jos päivällä paistaa aurinko, mietin että jee, onpa nätti keli. Jos taas sataa, mietin että jee, rakastan sadetta. Mun tapoihin kuuluu nähdä onnellisuutta kaikkialla, ja näitä pieniä asioita kokosin onnellisuusvideolle maaliskuussa. 
2. 3D-synttärikortti. Pari kaveriani täyttivät kahdeksantoista, joten poikkesin normaalista onnittelukorttikaavasta ja tein heille kolmiulotteisen synttärikortin. 
3. Enjoy the moment 1v! Edelleen blogihistoriani hölmöin postaus - kuvia siitä, kun juhlin synttäreitä tietokoneen kanssa. Ei turhan vakaville ihmisille.

Huhtikuu
huhtikuu
1. Koneettomuusviikko. Yksi elämäni ehdottomasti parhaimmista päätöksistä - viikon kestävä äkkivieroitus tietokoneesta ja sosiaalisesta mediasta. Kerrankin viikon aikana sain oikeasti aikaan jotain, näin kavereita, tein kaikkea, mitä oli pitkään pitänyt tehdä. Viikon jälkeen tuntui jopa inhottavalta avata tietokone uudestaan ja sukeltaa takaisin tähän typerään virtuaalimaailmaan.

Toukokuu
toukokuu
1. Hiustenvärjäys silkkipaperilla. Hups, ala-asteelaisten hommaa? No sittenhän se on ihan sopivaa minulle.
2. DIY push up popsicles! Ihan äärettömän paras juttu, nää oli niin hyviä ja ihania.
3. Mini-cupcakes ketsuppikupeissa. Netistä bongattu mahdollisesti vuoden paras keksintö, kirjaimellisesti syötävän suloisia.

Kesäkuu
kesäkuu
1. Aurinkolasien koristelu. Kolme hurraahuutoa taas jälleen kynsilakoille, hiphip, hurraa. Kesäkuussa pelastin vanhat, turhan yksinkertaiset ja tylsät vansin aurinkolasit.
2. Valkosuklaamustikkapaloja. Taivas, mikä yhdyssana ja taivas, minkä makusia! Pelkästään nimen lukeminen riittänee kertomaan, kuinka ihania nämä ovat.
3. Superkannustavat cupcake toppersit. Mun kaveri lopetti polttamisen ja kannustaakseni lopettamista leivoin hänelle muffinseja, jotka koristelin lahjanaruin ja hurraahuudoin. Nämä olivat mahdollisesti söpöintä ikinä - ja ovat todellakin tsekkaamisen arvoisia.

Heinäkuu
heinäkuu
1. Kreikan reissu, joka oli ihan mahdottoman mahtava. Tästä itseasiassa innostuin tekemään kolme postausta, joista kaksi oli videoita - niitä voit tsekkailla tästä kuvapläjäyksestä, ekasta videosta sekä jämäpätkävideosta.
2. Osotteiden luova kirjoittaminen. Näin mä aion lähettää jopa mun ylioppilasjuhlakutsut. Rakastuin tähän tapaan ihan äärettömästi, vaikka aikaa ja vaivaahan tämä kylläkin vie.

Elokuu
elokuu
1. Kännykän takakuoren koristelu kynsilakoilla. Apua tätä kauneuden, helppouden ja yksinkertaisuuden määrää!

Tässä välissä mulla oli nolo blogitauko, joten hypätään suoraan tuttuun joulukuuhun:
Joulukuu
joulukuu
1. Itse koristellut adventtikynttilät. Nää on tullut muuten jo poltettua, eikä glitterin, liiman tai maalin kanssa syntynyt palaessa mitään ongelmia! Kukaan ei kuollut eikä mikään syttynyt tuleen.
2. Kolmionmalliset kirjekuoret, miten tätä ei ole ajatellut koskaan aiemmin? Harmillisesti missasin kuitenkin viimeisen päivän, jolloin joulukortteja pystyi lähettämään, joten nämä jäivät odottamaan ensi vuotta...

Tältä siis näytti tiivistettynä mun vuosi 2013, ainakin näin julkisivultaan. Mitä mä sit toivon ensivuodelta? Nollaa päivää ilman blogia, hieman vähemmän päiviä juoden alkoholia, 365 päivää tässä samassa parisuhteessa, hieman enemmän päiviä ulkomailla sekä 365 päivää onnellisuutta.

Järjettömän onnellista uutta vuotta 2014 jokaikiselle.♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti