2014/05/23

♣ Inspired by this: fruit and ice cream

F&I4
Kuvat: 1 2 3 4 5 6 7

Ironista, että nyt hedelmät ja jäätelö ja varsinkin ne yhdessä ovat voittaneet mun inspiraation puolelleen ja kun alan keräilemään aiheesta inspiraatiokollaasia, täyttyy hedelmäpuolisko ennemminkin sitrushedelmillä ja marjoilla. Hups. Ajatus on silti sama.
Mallorcan reissun (eli viikon jäätelönsyönnin) jälkeen ei kuitenkaan ole mikään ihme, että mun uusin inspiraatio löytyykin nimenomaan jäätelöaltaasta. Fruitieita, sorbetteja, mehujäitä ja sundaeita. Oon niin innoissani ettei sanatkaan ihan riitä. Vaikka mulla on värikäs historia keittiössä sekoilun osalta, tästä tulee väistämättä seuraamaan jotain ihan mahtavaa. Eihän jäätelön tekeminen voi epäonnistua. Eihän?

Jos tää inspiraatiopostaus sai teidätkin himoitsemaan DIY-jäätelöä saman tien, tsekkaa mun viimekesän postaus vallankumouksellisesta tavasta tehdä vadelman- sekä päärynänmakuisia  > push up -mehujäitä.

4 kommenttia:

 1. Jäätelön tekeminen on niin helppoa, että sitä on aika vaikea ryssiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon niin, vaikka toisaalta en kyl omista jäätelökonetta ja sillon jäätelöstä tulee ilmeisesti helposti ihan kaikenlaista muuta mössöä kuin jäätelöä :-D

   Poista
 2. Ihania jätskiohjeita!! Mä liityin :) Tulee tosta kinderbuenosta mieleen viime vuoden ranskan reissu, kun sieltä jätskibaarista sai kinderjäätelöö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :) Ja jep, ulkomaissa toi on just upeeta et siel on kaikkii erikoisempii jäätelöitä mitä suomesta ei saa, mäkin maistoin espanjassa pari kesää sitten sinistä red bull -jäätelöä :-D

   Poista