2014/07/14

♣ A sorbet that will make you smile

Sorbetti joka saa sut hymyilemään... tai mun tapauksessa makaamaan lattialla, julistamaan rakkauttani kaikille ja nauramaan kontrolloimattomasti. Tämän sorbetin salainen ainesosa on likööri.

...or, in my case, lay on the floor, shout "I love you" to everyone and laugh uncontrollably. The secret ingredient of this sorbet is liqueur.
watermelon2
Mä tein sorbetteja muutama postaus sitten. Resepti oli superyksinkertainen ja ajattelin, ettei se voisi helpommaksi enää tullakkaan - toisin kävi. Tätä ihanaa sorbettia varten tarvitset vesimelonia ja vesimelonilikööriä. PISTE. Kaksi ainesosaa! Toki voit lisätä Spriteä tai kivennäisvettä laimentamaan seosta hieman, sillä se on aika makeaa.

I made sorbets a few posts back. The recipe was super-simple and I thought it couldn't get any simpler - but it did. For this amazing sorbet the only things you will need are watermelon and watermelon liqueur. PERIOD. Two ingredients! Of course, you can add some Sprite or mineral water or whatever to thin the mixture a bit because it's quite sweet.
watermelon1 watermelon4
Tässäpä ohjeet:
1. Ota suunnilleen 200 grammaa vesimelonia
2. Ota siemenet pois
3. Laita pakastimeen, kunnes vesimeloni on jäätynyt
4. Sekoita blenderissä
5. Lisää likööri
Vapaavalintainen: 6. lisää sokeria, sitruunamehua, Spriteä tai mitä vain tehdäksesi siitä täydellistä juuri sinulle
7. Aseta taas pakkaseen ja sekoittele välillä.

Here are the steps:
1. Take about 200 grams of watermelon
2. Take off the seeds
3. Place in the freezer until frozen
4. Blend in a blender
5. Add liqueur
Optional: 6. add sugar, lemon juice, Sprite or whatever to make it just perfect for you
7. Place in the freezer and mix every once in a while.
watermelon3
Ja niin helppoa se on. Tämä on täydellinen kesäherkku, ota mukaan piknikille tai biitsille tai tarjoile grillibileissä. Sorbetti on viileää, makeaa, hedelmäistä ja sisältää alkoholia - kaverisi tulevat rakastamaan sitä!

And that's how easy it is. This is the perfect summer treat, take it to a picnic or to the beach or serve at a BBQ party. It's cool, sweet, fruity and includes alcohol - your friends will love it!

2 kommenttia:

 1. Tätä on kyllä pakko kokeilla heti huomenna! :D Tosin en taida kyllä viinaa laittaa mutta jos koklais pelkällä limpparilla! saa tosin nähä mitä tulee :)
  Löysimpäs samalla tosi kivano loisen blogin! Taidampa ihan jäädä seurailemaan! ♥

  Kurkkaisithan myös? (:
  ❤:llä Master of your own life

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kokeiluun! Tein kans vähän aikaa sitten alkoholittomia sorbetteja, kannattaa tsekata nekin http://laughalittleharder.blogspot.fi/2014/06/beat-heat-with-sorbet.html , noi ainakin oli aivan ääääärettömän hyviä :-)
   Ja kiitos paljon, käyn toki katsomassa!

   Poista